Anonymous
Vale Tudo Championship
Tak też fajniemówisz, że tak najlepiej? :D

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak też fajniemówisz, że tak najlepiej? :D

tak na poważnie to próbowałam kiedyś tak robić bo kompletnie nie umiem się podciągać... i stwierdziłam, że i tak chyba nigdy się nie nauczę.. :/Tak też fajnie![]()
Na cohones znajdziesz sporo chętnych którzy pomogą Ci w naucetak na poważnie to próbowałam kiedyś tak robić bo kompletnie nie umiem się podciągać... i stwierdziłam, że i tak chyba nigdy się nie nauczę.. :/

Na cohones znajdziesz sporo chętnych którzy pomogą Ci w nauce
Pany rzućcie fotą z tego treningu, może i ja się zmotywuje![]()
post imagesB12 i steryd na rozkurczenie oskrzeli. Żonka mi bombę zestawiła
nie no powaznie sie pytam nie wiem po chuj omka ale spoko kazdy robi jak uwaza :P dla mnie to shiet.Wchodzę na stałe, chcę wyglądać jak Kamil Waluś za dwa miesiące.
oj tam, trzeba być twardym a nie miętkim!łatwisz sobie trt do konca zycia, czy tylko narazie bombka i odblok?
@Moooniaa ale mnie potraktowałaś, me serce krwawi. Zimna jesteś.
Troche Taka Cyborg z ciebie widze xDoj tam, trzeba być twardym a nie miętkim!
To tylko foto.nie no powaznie sie pytam nie wiem po chuj omka ale spoko kazdy robi jak uwaza :P dla mnie to shiet.
u mnie koleżka jeden leci, niska dawkę coś ala trt i z tego co słyszałem efekty bardzo dobre, dużo ludzi wali w chuj duzo nie wiadomo po co i tak spadnie i zaden odblok tego nie zmieni ;pTo tylko foto.
Omnadrenowy rycerz, omnadrenowy po cyklu gotowy #cjalis #spejson
te miksy testosteronów to gówno, jak kuc dupe to robic to z glowa ale ogolnie sterydy dobre nie sa bo potrafia spierdolic gospodarke hormonalna a poznej moze byc lipa z przywroceniem wszystkich hormonow do normy, jak wiadomo tysiac organizmow tysac sajdow jednemu nic nie bedzie troche estro wywali moze prolke a drugiemu tak pojebie ze zacznie lysiec,tradzik,gino i hormony pojebane.Omnadrenowy rycerz, omnadrenowy po cyklu gotowy #cjalis #spejson
ale z czego co polecam?
Z kwiatów doniczkowych.ale z czego co polecam?
jak on olej kujawski im sprzedaje xD z pierwszego tłoczenia :DZ kwiatów doniczkowych.
Bosze... No jakie cykle polecasz? Handlujesz, to chyba tam trochę sie znasz.
Kuracja trt 10zł/tydzień było posłuchać audycji z Jurasem i kimś jeszczeZ kwiatów doniczkowych.
Bosze... No jakie cykle polecasz? Handlujesz, to chyba tam trochę sie znasz.
a ten dalej swoje :D bardziej gapiłabym się na innych zawodników :)
bardziej gapiłabym się na innych zawodników :)
Roy Nelson, Antonio Silva, Tim Johnson....Np..??