Zajebiście mnie cieszy, że...

Kiedyś to z 10 razy szerokim się podciagnalem przy wadze ok 115 kg. Ale wolałem na wyciągu ćwiczyć plecy.
Teraz, to szkoda strzepić ryja nawet :joe::NOK:
Ps. Co tam można w ogóle zrobić, jak np. ktoś się z 2 razy pociągnie max? Nie mówię o sobie....choć w sumie, chuj wie...:benny:

U nas na wiosce też jest dosyć rozbudowany Street park. Dodali na dniach parę rurek jeszcze. Ale to nie miejsce dla grubasów i cieniasów niestety. Aczkolwiek, pewnie poza podciagnieciami na drążku, coś tam da się jeszcze innego zrobić pewnie... No bo po chuj by tyle drążków tam było przeca:benny:

U nas na wiosce też jest dosyć rozbudowany Street park. Dodali na dniach parę rurek jeszcze. Ale to nie miejsce dla grubasów i cieniasów niestety. Aczkolwiek, pewnie poza podciagnieciami na drążku, coś tam da się jeszcze innego zrobić pewnie... No bo po chuj by tyle drążków tam było przeca:benny:
U nas jest w tej chwili przedział od 5 letnich dziewczynek poprzez Bębny, ludzi podciągających sie na gumach, grubasów, orestow aż po friki

Jeśli chodzi o podciąganie to możesz kupić gumy, które odejmują trochę ciężaru (w zależności od szerokości gumy), możesz podciągać się na niskim drążku (patrz spoiler) - jest łatwiej.
9675c909-db81-4e69-8c84-b01cccbcee91.jpg
W końcu możesz robić samą fazę opuszczania - wskakujesz nad drążek, a opuszczasz się bardzo powoli.

Last edited:
Kiedyś to z 10 razy szerokim się podciagnalem przy wadze ok 115 kg. Ale wolałem na wyciągu ćwiczyć plecy.
Teraz, to szkoda strzepić ryja nawet :joe::NOK:
Ps. Co tam można w ogóle zrobić, jak np. ktoś się z 2 razy pociągnie max? Nie mówię o sobie....choć w sumie, chuj wie...:benny:
Poproś syna żeby trzymał nogi i trochę pomógł. Podskoki przy podciąganiu, gumy, wszystko co pomoże na początku, potem jakoś to przyjdzie z czasem.

Serio, 2?

Back