D
Deleted member 2903
Guest
Rower robie, wystarczy@Orest odpowie bo ja się w seriach gubię. On jest trenerem.
Orest jakich umięśnionych jak nog nie robisz?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rower robie, wystarczy@Orest odpowie bo ja się w seriach gubię. On jest trenerem.

Ja już z bomby zszedłem, POLSADA może mi naskoczyć.Nawet czołówka cohones na koksie.
O której to śmigacie i gdzie dokładnie?@Orest odpowie bo ja się w seriach gubię. On jest trenerem.
17:30 dokładnie za Areną Kraków. Jest parkingO której to śmigacie i gdzie dokładnie?
Wieczorem napiszę, bo teraz robie buckling analysis i nie mam głowy do dwóch rzeczy:)Jak wygląda wasz taki standardowy trening na drążkach ?
Tylko uważaj na krem do opalania.Ja już z bomby zszedłem, POLSADA może mi naskoczyć.
Dobra, dziekiWieczorem napiszę, bo teraz robie buckling analysis i nie mam głowy do dwóch rzeczy:)
Nie czekajcie specjalnie na mnie, ale jest opcja, że wbiję...17:30 dokładnie za Areną Kraków. Jest parking

Pod moim 98 kg nawet nie skrzypią. Spokojnie. Wpadnij nawet pogadać. Najlpiej tramwajem i z piwem:)Nie czekajcie specjalnie na mnie, ale jest opcja, że wbiję...
Te drążki, to jaki udźwig mają?![]()
Autem niestety. Ale podjadę chętnie. Tylko do deca wbić muszę po jakieś spodenki ;)Pod moim 98 kg nawet nie skrzypią. Spokojnie. Wpadnij nawet pogadać. Najlpiej tramwajem i z piwem:)
Sprawdź mi ceny bo musze w końcu drugie kupić, ktoś mi zepsuł under armory;(Autem niestety. Ale podjadę chętnie. Tylko do deca wbić muszę po jakieś spodenki ;)
Na którym dziale potrzebujesz sprawdzić? Bo ja to biorę po taniości dziś, po prostu nie mam przy sobie żadnychSprawdź mi ceny bo musze w końcu drugie kupić, ktoś mi zepsuł under armory;(
Jest tam jakoś dzial fitness/siłownia.Na którym dziale potrzebujesz sprawdzić? Bo ja to biorę po taniości dziś, po prostu nie mam przy sobie żadnych
PieruńskiTe drążki, to jaki udźwig mają?![]()

Spytaj @MysticBębenKiedyś to z 10 razy szerokim się podciagnalem przy wadze ok 115 kg. Ale wolałem na wyciągu ćwiczyć plecy.
Teraz, to szkoda strzepić ryja nawet
Ps. Co tam można w ogóle zrobić, jak np. ktoś się z 2 razy pociągnie max? Nie mówię o sobie....choć w sumie, chuj wie...![]()

U nas jest w tej chwili przedział od 5 letnich dziewczynek poprzez Bębny, ludzi podciągających sie na gumach, grubasów, orestow aż po frikiU nas na wiosce też jest dosyć rozbudowany Street park. Dodali na dniach parę rurek jeszcze. Ale to nie miejsce dla grubasów i cieniasów niestety. Aczkolwiek, pewnie poza podciagnieciami na drążku, coś tam da się jeszcze innego zrobić pewnie... No bo po chuj by tyle drążków tam było przeca![]()

Co ta USADA zrobiła z zawodnikami...Hehe masakra była. Może 1 podciagnieciejak zsumować wszystko do kupy
Jeśli chodzi o podciąganie to możesz kupić gumy, które odejmują trochę ciężaru (w zależności od szerokości gumy), możesz podciągać się na niskim drążku (patrz spoiler) - jest łatwiej.U nas na wiosce też jest dosyć rozbudowany Street park. Dodali na dniach parę rurek jeszcze. Ale to nie miejsce dla grubasów i cieniasów niestety. Aczkolwiek, pewnie poza podciagnieciami na drążku, coś tam da się jeszcze innego zrobić pewnie... No bo po chuj by tyle drążków tam było przeca![]()
Stary molester

Poproś syna żeby trzymał nogi i trochę pomógł. Podskoki przy podciąganiu, gumy, wszystko co pomoże na początku, potem jakoś to przyjdzie z czasem.Kiedyś to z 10 razy szerokim się podciagnalem przy wadze ok 115 kg. Ale wolałem na wyciągu ćwiczyć plecy.
Teraz, to szkoda strzepić ryja nawet
Ps. Co tam można w ogóle zrobić, jak np. ktoś się z 2 razy pociągnie max? Nie mówię o sobie....choć w sumie, chuj wie...![]()
Serio, 2?
mówisz, że tak najlepiej? :D