MysticBęben
UFC Featherweight
Dopiero mają przegłosować za nienarodzone ;)Za Bęben też policzyli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dopiero mają przegłosować za nienarodzone ;)Za Bęben też policzyli?
Chuje, przecież Mały Bębenek też wymaga opieki i pielęgbacjiDopiero mają przegłosować za nienarodzone ;)

I najważniejsze pytanie jeszcze. Sprawdziłeś czy nie blokują cohones?W poniedziałek zaczynam prace, wszystko wydaje sie być w porządku i kasa ok.
Raczej nieI najważniejsze pytanie jeszcze. Sprawdziłeś czy nie blokują cohones?

To ześ se polepszyłRaczej nie
*![]()
*zdjęcie ma charakter poglądowy

600~Tm
To ześ se polepszył
Długie trasy?
Może jakąś dodatkowa FuszkaRaczej nie
*![]()
*zdjęcie ma charakter poglądowy

Za co ?że mnie Lis Tomasz zablokował na twitterze![]()
Grzecznie mu coś skomentowałem:
![]()
Grzecznie mu coś skomentowałem:
![]()
Dziś się zorientowałem i dałem mu kontrbana.Ciekawe czy on też dostał.
)
I w przeciwieństwie do Bródstocku nikt nie tarza sie w gównieMoże nie zajebiście, ale cieszy mi się micha jak oglądam ŚDM. Wiem, wiem, że favele w Krakowie szlag trafia.
Ale w tych pojebanych czasach, gdzie dookoła słyszy się o wybuchach, strzelaninach, masakrach ciężarówkami, aż się lekko na duszy robi widząc takie tłumy ludzi z całego świata szczęśliwych i pokojowo nastawionych. Jak tak oglądam to sam bym się wybrał.
(Kurde, ale jebnąłem wpis)
Krakusy wytrzymajcie jeszcze parę dni. Pierwszy i pewnie ostatni raz taka impreza u Was![]()
Na razie jest git - mój dojazd do roboty nigdy nie był pustszy ;)Może nie zajebiście, ale cieszy mi się micha jak oglądam ŚDM. Wiem, wiem, że favele w Krakowie szlag trafia.
ja tak zarobiłem na każdym zegarku z gps, którego kupiłem :DPonoć na Błoniach było, ale lekko ;)I w przeciwieństwie do Bródstocku nikt nie tarza sie w gównie
Rano Kraków wygląda jakby epidemia przeszla. Malo kogo można spotkać.Na razie jest git - mój dojazd do roboty nigdy nie był pustszy ;)
A mnie cieszy, że po godzinie od wystawienia starego gianta, brudnego, fota zrobiona w zajebanym garażu, znalazł się kupiec i dał więcej niż chciałem :)
Kij z tym ze to handlarz był, umył i za godzinę wystawił ze 150 przebitkąja tak zarobiłem na każdym zegarku z gps, którego kupiłem :D

Tak wyglądali?Pomimo, że wykonawca zmienił koncepcje rozwalając cały projekt, to w 3 dni odjebalem takie nowe zajebiste i klarowne rozwiązanie że angole dzisiaj mieli miny na grillowaniu: Not too bad.

Dokładnie.Tak wyglądali?
![]()
Musiałeś w porcie uwzględnić miejsce na desant dodatkowych brytyjskich sił?Dokładnie.
Jak wygląda wasz taki standardowy trening na drążkach ?Ależ się jaram dzisiejszym treningiem na drążku-pogoda zajebista, nastawienie tak samo. Rozpierdole ten park po prostu.
O ile łokieć wytrzyma bo boli w chuj.
@Orest wbiłeś już teścia?
Nie:/ Igła się złamała na moich umięśnionych pośladach:(Ależ się jaram dzisiejszym treningiem na drążku-pogoda zajebista, nastawienie tak samo. Rozpierdole ten park po prostu.
O ile łokieć wytrzyma bo boli w chuj.
@Orest wbiłeś już teścia?