Zajebiście mnie cieszy, że...

Ja w przyszłym roku uderzam na Majorkę ewentualnie Rodos. W tym roku jeszcze nad Bałtyk.
Bałtyk droższy w tym momencie niż majorka, ceny tutaj jak na oktoberfest. Przejebane.

Moja teściowa była za 2300 zł 8 dni 4* all in na Majorce. W przyszłym roku obowiązkowo. Bałtyk drogi, to fakt, chociaż ja zawsze biorę aneks kuchenny, bo nie chce mi się lazic po knajpach. A tak to pichcę sobie i jem na tarasie patrząc na promenade. O ile jest pogoda :DC: Chociaż ostatnio miałem do niej szczęście. Zobaczymy jak w sierpniu.

O ile jest pogoda :DC:
Nad Bałtykiem jest chuj nie pogoda, tak ogólnie.
jak mawia stare porzekadlo
3672250.jpg

W sobotę ukończona taka trasa w Beskidzie Śląskim:
https://mapa-turystyczna.pl/route/rrv3
Start 3:50, koniec trasy 21:00. Połowa trasy w deszczu. Dystans wyszedł trochę większy (gdzieś godzinę przed końcem padł telefon rejestrujący trasę i było wtedy jakoś 68,5km). Za to dziś jestem wypluty jakbym wypadł z pralki, ale warto było :bleed:

Tylko Sosnica! Babski szczypiorniak 4ever :)
W tym sezonie panie po latach wracają na najwyższy stopień rozgrywek!

Źli ludzie otworzyli knajpę z piwami kraftowymi pomiędzy najlepszym syryjskim kebabem Sami Am Am a Skwerem Judah z maczanką po krakowsku i frytkami belgijskimi. Jak żyć?

W weekend wyjazd do Karpacza i wracam dopiero za tydzien. Oby pogoda byla! Ale wroce idealnie w nocy na UFC 201!

Źli ludzie otworzyli knajpę z piwami kraftowymi pomiędzy najlepszym syryjskim kebabem Sami Am Am a Skwerem Judah z maczanką po krakowsku i frytkami belgijskimi. Jak żyć?
Wypić i zeżreć wszystko.

Oryginalnej niestety nigdy nie miałem przyjemności. Co jest w sumie dziwne, bo w Krakowie kilka razy byłem.
Nie rozumiem tylko w czym problem, najwyżej do jutra nic nie zjesz :mamed:
Racja;)

Ale maczanka tylko na Skwerze Judah, gdzie indziej to będzie mala kajzerka.

W pazdzierniku mysle, zeby dopiero na wieczor w niedziele wrocic, to w niedziele mozna w kilka osob skoczyc na zarlo.
To już koniecznie Kazimierz właśnie a nie Rynek. Żałuje, że nie mam na Kaziku miejsca z telebimem na zlot. Ale może jeszcze cos znajde

Back