Masu
UFC Middleweight
Tydzień po powrocie z wakacji reklamy google nadal wyświetlają mi greckie reklamy na onecie
adult photo sharing

adult photo sharingFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

adult photo sharingPo prostu jesteś tydzień do tyłu.Tydzień po powrocie z wakacji reklamy google nadal wyświetlają mi greckie reklamy na onecie
adult photo sharing
Kazda okazja jest dobra zeby biedakom przypomniec ze byles na wakacjachTydzień po powrocie z wakacji reklamy google nadal wyświetlają mi greckie reklamy na onecie
adult photo sharing

Do Grecji to nawet biedak teraz pojedzie.Kazda okazja jest dobra zeby biedakom przypomniec ze byles na wakacjach![]()
Igzakli. Brat teraz jedzie do jakiejś nory na Majorce i tysia więcej wydaje.Do Grecji to nawet biedak teraz pojedzie.

Ja w przyszłym roku uderzam na Majorkę ewentualnie Rodos. W tym roku jeszcze nad Bałtyk.Igzakli. Brat teraz jedzie do jakiejś nory na Majorce i tysia więcej wydaje.
Ale bym jeszcze pojechał![]()
Ja Majorka-obrazki z The Night Manager mnie przekonały.Ja w przyszłym roku uderzam na Majorkę ewentualnie Rodos. W tym roku jeszcze nad Bałtyk.
Bałtyk droższy w tym momencie niż majorka, ceny tutaj jak na oktoberfest. Przejebane.Ja w przyszłym roku uderzam na Majorkę ewentualnie Rodos. W tym roku jeszcze nad Bałtyk.
Chociaż ostatnio miałem do niej szczęście. Zobaczymy jak w sierpniu.O ile jest pogoda![]()
jak mawia stare porzekadloNad Bałtykiem jest chuj nie pogoda, tak ogólnie.

W tym sezonie panie po latach wracają na najwyższy stopień rozgrywek!Tylko Sosnica! Babski szczypiorniak 4ever :)
Spoko. Termin zamachu rzecz święta. Szanuję ;)Sorry, ja niestety odpadam
Widzisz a mowia ze u nas cenzuraŻe po negocjacjach z adminami Sherdoga, w końcu zdjęli mnie banana za nagą fotę Rondy![]()

Cohones - najbardziej liberalne forum w InternecieWidzisz a mowia ze u nas cenzura
Tam dostales bana ,a u nas lajki za to![]()

Wypić i zeżreć wszystko.Źli ludzie otworzyli knajpę z piwami kraftowymi pomiędzy najlepszym syryjskim kebabem Sami Am Am a Skwerem Judah z maczanką po krakowsku i frytkami belgijskimi. Jak żyć?
Widziales kiedyś maczankę na żywo? To jest jak posiłek dla murzyńskiej rodziny na dwa lataWypić i zeżreć wszystko.
Oryginalnej niestety nigdy nie miałem przyjemności. Co jest w sumie dziwne, bo w Krakowie kilka razy byłem.Widziales kiedyś maczankę na żywo? To jest jak posiłek dla murzyńskiej rodziny na dwa lata

Racja;)Oryginalnej niestety nigdy nie miałem przyjemności. Co jest w sumie dziwne, bo w Krakowie kilka razy byłem.
Nie rozumiem tylko w czym problem, najwyżej do jutra nic nie zjesz![]()
W pazdzierniku mysle, zeby dopiero na wieczor w niedziele wrocic, to w niedziele mozna w kilka osob skoczyc na zarlo.Racja;)
Ale maczanka tylko na Skwerze Judah, gdzie indziej to będzie mala kajzerka.
To już koniecznie Kazimierz właśnie a nie Rynek. Żałuje, że nie mam na Kaziku miejsca z telebimem na zlot. Ale może jeszcze cos znajdeW pazdzierniku mysle, zeby dopiero na wieczor w niedziele wrocic, to w niedziele mozna w kilka osob skoczyc na zarlo.

Za Bęben też policzyli?W końcu dostałem 500+
Wyrównanie za 4 miesiące
Urząd nierychliwy ale sprawiedliwy![]()