Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też vibovit jedliście na sucho, czy tylko ja taki pojebany byłem?

To istnieje ktoś, kto spożywał w inny sposób?Też vibovit jedliście na sucho, czy tylko ja taki pojebany byłem?![]()

Vibovit nie, ale visolvit wchodził aż miło. Ale to kurestwo się pieniłoTeż vibovit jedliście na sucho, czy tylko ja taki pojebany byłem?![]()

Przypomnialo mi sie, i mi sie slina w gebie naprodukowala XDVibovit nie, ale visolvit wchodził aż miło. Ale to kurestwo się pieniło
ostatnio praktykowane na woodstock, 20 litrow kupilem i przelalem w plastik zeby nie targac szkla![]()
La Patik, czyli wino patykiem pisane, po prostu wino marki wino. Siarki więcej niż w Smoku Wawelskim, ale podczas Jarocinów trunek ekskluzywny.

BOGOLPfff, miałem Hitachi![]()
![]()

z siostra pamietamy batalie z Freeza.. czekalo sie non stop az cos sie wreszcie ruszy tygodniamiPamiętam jak za gówniaka po szkole trening, a po treningu biegiem do domu na DBZ!
![]()

W młodości przerażali cię najbardziej Germanie?

jakis chochlik internetowy ;)W młodości przerażali cię najbardziej Germanie?![]()
Kurwa, przecież to są jakieś dzieciPamiętam jak za gówniaka po szkole trening, a po treningu biegiem do domu na DBZ!
![]()