Roshi
Roshi
nie mamNie podrzuciłbyś ze dwu odcinków wieczorem? Spróbuję z młodym obejrzeć.
mialem na chomiku a co roku usuwaja pliki niepobierane. chuje!Sprobuje ogarnac zastepcza wersje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie mamNie podrzuciłbyś ze dwu odcinków wieczorem? Spróbuję z młodym obejrzeć.
mialem na chomiku a co roku usuwaja pliki niepobierane. chuje!
a co ja Gosia jestem!?Mordo, ale jeśli osoby 30-40 letnie są stare, to co powiesz za 20, 30 czy 40 lat? Słownik się skończy![]()

W dzisiejszych czasach jest możliwym, że waćpan Gosią mianować się każesz...a co ja Gosia jestem!?![]()

W dzisiejszych czasach jest możliwym, że waćpan Gosią mianować się każesz...![]()

To ja jestem dopiero stary. W latach 80 grałem też w taką strzelanke ale cel składał się z czterech pikseli ...były to jedyne piksele na czarnym ekranie .Miałem, za cholere nie rozumiałem jak to działa![]()
zmien prace, wez kredytja wciąż mam klawkę tak podpiętą

Tylko 26 masz, zazdro szczawikuNa emeryturę w wieku 26 lat, nieźle. Czyli pora dołączyć do grona rentierów, chociaż z emeryturą na poziomie 3,17pln miesięcznie będzie ciężko wyżyć.

prawie jak hakier 

Ja mialem ten plakat w pokoju.Pamiętam jak gadałem z jednym GROMowcem to mówił, że po tym filmie chciał zostać komandosem - i został.