Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Takiego smaku nie było.Banan
Ze smaków to było tylko obejście się smakiemTakiego smaku nie było.
Przynajmniej zdrowo! Sklad nie byl najlepszy jak sie okazaloZe smaków to było tylko obejście się smakiem
To te kurwiska co były w folijce która się do nich przyklejała z siłą równa jedynie zaschłemu płatkowi śniadaniowemu do talerza?View attachment 145939
A te różnokolorowe cukierki pamiętacie? U mnie na osiedlu miały status czegoś ekskluzywnego.
Chyba tak. W paczce było kilka kolorów tych cukierków i były takie półprzezroczyste.To te kurwiska co były w folijce która się do nich przyklejała z siłą równa jedynie zaschłemu płatkowi śniadaniowemu do talerza?
I to było najlepsze! Jak mnie dziewczyny pytały „gdzie się tego nauczyłem” to odpowiadałem, że na wylizywaniu resztek visolvitu z torebki.Wiadomo, że na codzień to się wpierdalało visolvit czy vibovit prosto z torebki xd
Ależ ten Poznań był wtedy piękny. My młodzi tego nie poznaliśmy

Nawet butelki wyciągało się z kontenera żeby sprzedać... Kiedyś to było.

Trzeba było sobie radzić, miedź się sprzedało z kabli i było parę dyszek.Nawet butelki wyciągało się z kontenera żeby sprzedać... Kiedyś to było.
![]()