Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To wasze pokolenie Z

To wasze pokolenie YTo wasze pokolenie Z
My tam zakładaliśmy się z pijaczkiem czy wypije trzy wina na raz![]()

Twoje pokolenie to było tym pijaczkiemTo wasze pokolenie Y
My tam zakładaliśmy się między sobą kto pijaczkowi napierdoli solo![]()

Kolega z liceum mieszkał w takiej miejscowości pod miastem i nudziło się im często to ubierali się na sportowo i sami dzwonili na siebie na policję, że gruba agresywnych i pijanych mężczyzn zaczepia ludzi. Potem uciekali przed radiowozami.

Zużytą kartę do budki telefonicznej. One były sztywne i rozkurwiało się tym sen sąsiada. 10/10Oprócz koralików na szprychy można było za pomocą klamerki przypiąć do widełek kawałek plastiku wycięty z butelki.![]()
A tego patentu to nie kojarzę.
Trochę inaczej to robiliśmy, kupowało się rękawiczkę w aptece i palce odcinało. A reszta to końcowa od butelki z nakrętka.A tego patentu to nie kojarzę.
Domowy sposób na budowę motoru, codziennie jeździłem Harleyem - raz jako policjant, raz jako złodziej/przemytnikZużytą kartę do budki telefonicznej. One były sztywne i rozkurwiało się tym sen sąsiada. 10/10

Mordo, ale to tylko Axel tak wygląda, a nie ty... Tzn mam nadzieję że ty tak nie wyglądasz...

Zamiast tego kondoma to się szukało rurek z rośliny, ktore na jesień służyły jako papierosy

Z opisu to współczesny Axel ;) tylko za młodu nosił długie włosy, więc to jednak nie on ;)Parę miesięcy temu już tu gdzieś pisałem o starszej siorze kumpla z dzieciństwa. Ale to była laska wtedy... Jedna z niewielu, która wyglądała bardzo seksownie w krótkich włosach, bo zawsze takie miała.
Dziś znów ją widziałem i wyglądała jeszcze gorzej niż parę miesięcy temu. Jak się nie mylę to ma jakieś 53-54 lata. Stara, wysuszona, krótkowłosa babcia. Wciąż jej zostały te wyjątkowe błękitne oczy, ale to co dookoła nich to już przykre w konfrontacji ze wspomnieniami. Powoli się przekształca na podobiznę tej wysuszonej co na spędy antysmoleńskie z babcią kasią nagina![]()
Axel jest ponaciągany i opuchnięty. Tamta kiedyś była szczupła a teraz jest wysuszona jak pomocnik płytkarza, który codziennie na śniadanie je bułkę i vifonaZ opisu to współczesny Axel ;) tylko za młodu nosił długie włosy, więc to jednak nie on ;)