Miskatonic
Vale Tudo Championship
A faktycznie jeszcze Commodorek byłPong (konsola!), C64, amiga 1200, Pentium 100... Ech.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A faktycznie jeszcze Commodorek byłPong (konsola!), C64, amiga 1200, Pentium 100... Ech.
Dokladnie jak u mnie i jeszcze konsola z spiraconymi grami z japonii. Potem amiga 500, jakieś pcty a później wjechało PSX z gran turismo 1 i chyba tomb raider 2. PlayStation zostało u mnie na resztę życia plus kilka gier które w międzyczasie ograłem na pc.To ja jestem przedwieczny bo pierwsze było Atari 65xe
Na Pentium 100 i Age of Empires zakończyłem grę na pc. Potem wróciłem jeszcze na Max Payne, Wolfenstein return to castle oraz dwa pierwsze wiedzminy.Atari, Amiga i pierwszy PC Pentium 100
Ja od Pentium 100, tak na prawdę, zacząłem i już zostałem przy PC.Na Pentium 100 i Age of Empires zakończyłem grę na pc. Potem wróciłem jeszcze na Max Payne, Wolfenstein return to castle oraz dwa pierwsze wiedzminy.
Civilizacji nie ograłem .mortal pierwszy na amidze a trzeci na na jakiejś konsoli na kardridże. Nintendo 64 lub Sega Saturn. Już nawet nie pamiętam jak to gówno się nazywało.Ja od Pentium 100, tak na prawdę, zacząłem i już zostałem przy PC.
Tzn. mój starszy brat i ojciec to ogarniali bo co ja miałem wtedy, kilka lat?
Ale w Civ 2, Mortal Kombat i Duke Nukem 3D naparzałem aż miło przez całą podstawówkę
U mnie początki to Spectrum zx. Starszy przywiózł z Niemiec. Tylko kilka gier pamiętam. Później commodore c64 I Sega Mega Drive tyle że na konsole były wtedy bardzo drogie gry i swoich miałem dwie a tak to się chodziło do wypożyczalni. Pamiętam jak bardzo chciałem wtedy mieć Amigę albo Pc, bo jak oglądałem screeny w Top Secret to grafika mi się wydawała bajeczna.
W średniej rodzice kupili Pc. Pentium 100 i pierwsze gierki na windows 95 i Ms DOS. To były zajebiste czasy.
Pod koniec średniej już sam sobie kupiłem jakiegoś Celerona chyba w okolicach 400Mhz i z nim zostałem przez bardzo długi czas.
W Anglii kupiłem PS2 i przez jakieś 3 tygodnie grałem od nowa w San Andreas bo już nie miałem hajsu na kartę pamięci żeby sejvy robić :D
Później wpadło PS3, PS4 (jak dla mnie najlepsza konsola jaką miałem). Kilka różnych PC i Xbox series S które jest największym gównem w mojej kolekcji. Grałem dosłownie z 4 razy i schowałem do szafy. Szkoda mi to sprzedać i tak leży.
Jeszcze za dzieciaka miałem kilka takich gierek od babci coś w stylu jajka. To były dobre gry też.
Miałem też taki zegarek chyba też od babci
Lans na dzielni był konkretny
W sumie to dalej go mam w domu. Bez paska ale jakby zmienić baterie to może by działał. Pojadę następnym razem to sprawdzęO kurwa, sikor legenda
Nie grałeś w Heroes 3Na Pentium 100 i Age of Empires zakończyłem grę na pc. Potem wróciłem jeszcze na Max Payne, Wolfenstein return to castle oraz dwa pierwsze wiedzminy.
Jeden konia o nazwisku Giertych mamy, nie wystarczy?
View attachment 108091
Kiedyś to było.
Leci to jeszcze gdzieś?
Są może jakieś nowe fajne edukacyjne bajki?
Na yt masz serię karolek i ciało człowiekaView attachment 108091
Kiedyś to było.
Leci to jeszcze gdzieś?
Są może jakieś nowe fajne edukacyjne bajki?
Mordo, nawet nie chcę wiedzieć jak na to wpadłeśNa yt masz serię karolak i ciało człowieka
Obejrzałem chwilę, podoba mi się, myślę że małej też się spodoba.Na yt masz serię karolek i ciało człowieka
Obejrzałem chwilę, podoba mi się, myślę że małej też się spodoba.
To jeszcze sprawdź Dominika i Igiełke, tu bardziej literki, cyferki kształty itp tematyObejrzałem chwilę, podoba mi się, myślę że małej też się spodoba.
O to też jest dobre, w tym odcinku co sprawdziłem było fajnie pokazane jak powoli ołowiem piszę literkę w zeszycie, mała na stówę będzie rysować to co oni.To jeszcze sprawdź Dominika i Igiełke, tu bardziej literki, cyferki kształty itp tematy