Twarzowiec
EFC Africa Lightweight
Ja miałem zielony dół i kamizelkę w kolorze sraki

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałem zielony dół i kamizelkę w kolorze sraki
Swego czasu to co druga max trzecia osoba miała tą kurtawe.Różniły się tylko wariantami kolorystycznymiJa miałem zielony dół i kamizelkę w kolorze sraki![]()
U mnie flek bardziej do fryzury pasowałSwego czasu to co druga max trzecia osoba miała tą kurtawe.Różniły się tylko wariantami kolorystycznymi![]()
Flek też mocno kultowa kurtawaU mnie flek bardziej do fryzury pasował![]()
Miałem i do tego
I szalikFlek
Tylko 3 paski phi!
Sklepy Pewex i sprzęt Technicsa
Do psychologa!córka teraz wchodzi na krawężniki i nie nadeptuje na linie na chodniku
![]()
I na leki!Do psychologa!
Za pieniądze z komunii ojciec kupił PSX i to była moja pierwsza gra![]()
U mnie Colin McRae 2.0Za pieniądze z komunii ojciec kupił PSX i to była moja pierwsza gra![]()
Młodszy jestem, pierwszy komputer w 2002r ale na WIN XP![]()
Za pieniądze z komunii ojciec kupił PSX i to była moja pierwsza gra![]()
Młodszy jestem, pierwszy komputer w 2002r ale na WIN XP![]()
To ja jestem przedwieczny bo pierwsze było Atari 65xeU mnie Colin McRae 2.0
Ja jestem starszy, a pierwszy i ostatni mój komp jaki miałem to w 2006.
Straszne gówno to było.
U mnie w domu wcześniej była jeszcze Amiga 600 i przedpotopowy OptimusTo ja jestem przedwieczny bo pierwsze było Atari 65xe
u mnie zaczęło się od 800 xl....To ja jestem przedwieczny bo pierwsze było Atari 65xe
Kolega z klasy miał optimusa, pierwszy mortal kombat i do tego podpięte toU mnie w domu wcześniej była jeszcze Amiga 600 i przedpotopowy Optimus![]()
Atari, Amiga i pierwszy PC Pentium 100u mnie zaczęło się od 800 xl....
![]()
Pong (konsola!), C64, amiga 1200, Pentium 100... Ech.Atari, Amiga i pierwszy PC Pentium 100![]()