Wrocław 71 dziwki

Dziwki, to jest 72 komentarz. Zajechałem was jak szczuras kebaba
IMG_20241218_194650.jpg

Było menele dać znać choć z miesiąc wcześniej, a nie na ostatni moment (urlop - czy też święta, jak zwał tak zwał, zabukowałem już poza Polską i Danią).
Jakbym wiedział, że jest opcja do Xavito w Sanoku albo we wrocławskim Marriott'cie to bym zawitał. A może i nie. Chuj to wie. Wesołych świąt.

Było menele dać znać choć z miesiąc wcześniej, a nie na ostatni moment (urlop - czy też święta, jak zwał tak zwał, zabukowałem już poza Polską i Danią).
Jakbym wiedział, że jest opcja do Xavito w Sanoku albo we wrocławskim Marriott'cie to bym zawitał. A może i nie. Chuj to wie. Wesołych świąt.

jak Ty bys byl to bym nawet taxi zamowil o 22 zeby sie jeszcze na chwile zobaczyc :boystop:

@Zaraza się już udzielał?
Milo ze pytasz i w sumie nie wykluczałem tego, chociaż też nie wiem czego miałbym się spodziewać po takim spotkaniu :crazy: ale no i tak już wiem że nie dam rady, jestem w okolicy ale bylem teraz od świąt i ten ostatni weekend będzie mocno napiety, musze lecieć w rodzinne strony do kotliny a w pon na Reichu. Może kiedyś w mniej gorącym okresie coś będziecie szpącić to chętnie wpadnę. Udanego sylwestra i cohonesowej popijawy Mordeczki :beer:

Back