Jawor
ONE FC Super Heavyweight
Temat nie powinien być zmieniony teraz na Wrocław 70 dziwek?
3 stycznia Wrocław będzie się dobrze bawił.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Temat nie powinien być zmieniony teraz na Wrocław 70 dziwek?
Bastek w kołchoziekiedyś to było
Normalnie w piątek jest elegancko. Można się najebać i odpocząć dwa dni. A tak to człowiek całą niedziele zmarnuje na kacu i w poniedziałek jest dramat w robocie.
Pracownik umysłowy, przecież płacą mu za godzinę a nie jak robolowiView attachment 116208
A robol niech zapierdala
Jeszcze za jakiś czas wyjdzie, że sam podłożył ogieńWszystkie firmy, w których Bastian pracował były złe, z pożaru w jednej się nawet cieszył, bo to w nich tkwił problem tylko nie w Bastianku specjalnej troski
To by wymagało odpowiedniej liczby IQ...Jeszcze za jakiś czas wyjdzie, że sam podłożył ogień
Jak Gołąbek w Pieniądze to nie wszystko.Jeszcze za jakiś czas wyjdzie, że sam podłożył ogień
To by wymagało odpowiedniej liczby IQ...
Ja to w ogóle proponowałem Panu @Gaara żebyśmy zaczęli o 17, wtedy do 22 dykta i można odespać jak człowiek normalnieBastek w kołchozie
Normalnie w piątek jest elegancko. Można się najebać i odpocząć dwa dni. A tak to człowiek całą niedziele zmarnuje na kacu i w poniedziałek jest dramat w robocie.
Niekończąca się opowieśćBastiana
Po wódzie zmienia się w AtrejuNiekończąca się opowieść
Proponuję konkurencyjny zlot w sanoku w pizzeri xavitoAle.... spodziewajcie sie niespodziewanego
To tam gdzie jest płatny dowóz?Proponuję konkurencyjny zlot w sanoku w pizzeri xavito
Jak spotkamy się na miejscu to nie dolicząTo tam gdzie jest płatny dowóz?
A jak zamówię dowóz to kierowca odwiezie mnie? Czy ‚złodziej’ będzie chciał 3 zł?Jak spotkamy się na miejscu to nie doliczą