Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To może chociaż @Born2kill przyjedzie?Mnie nie będzie jak coś
Kurwa jaki 3 stycznia, była mowa o sobocie.
W piatek mam 2 zmiane i bede wtedy w pracy
Komentarz rokuKurwa jaki 3 stycznia, była mowa o sobocie.
GdzieKurwa jaki 3 stycznia, była mowa o sobocie.
Było się uczyć.Kurwa jaki 3 stycznia, była mowa o sobocie.
No popatrz się, okazało się że jednak wtedy mogę
W cwelowni nie dostaniesz wolnego?Kurwa jaki 3 stycznia, była mowa o sobocie.
W cwelowni nie dostaniesz wolnego?
Sebastian, ja słyszałem, że Ty w poprzednim zakładzie miałeś ksywę "el quattro". Zatem wiesz co robić
Brałeś urlop na żądanie w piątek żeby oglądać Gromdęnie bede bral urlopu by przyjsc sie nachlac, wystarczylo zrobic w sobote i by bylo ok
Brałeś urlop na żądanie w piątek żeby oglądać Gromdę
w twojej firmie, nie dalo sie tam wytrzymac, az mi sie nie dobrze robi jak o tym pomysle, jeszcze te obowiazkowe testy u tej starej pizdy mimo ze sie nie pracuje na wozkach widlowych, a i tak trzeba je robic, przy zwyklej pracy przy maszynie to jakis niesmieszny zart
Ja pierdoleBrałeś urlop na żądanie w piątek żeby oglądać Gromdę
Ja pierdole
Gówno prawda. Na Gromdę brałeś, bardzo dobrze to pamiętam farmazoniarzu i po tym cię za to zwolnili i teraz wylewasz swoje żalenie sluchaj tego doslownie tego co on pisze
gromda byla przy okazji, dostalem jakiejs goraczki czy huj wie czego wtedy, zle sie czulem w opor to stwierdzilem ze nie pojde na nocke, a ze leciala gromda to se obejrzalem, ogolnie tragiczna firma, sam syf, smrod nawet w szatni, no... ale wiadomo to tylko jedna z hal, na innych moze byc luxus
Kłopoty BastianaWszystkie firmy, w których Bastian pracował były złe, z pożaru w jednej się nawet cieszył, bo to w nich tkwił problem tylko nie w Bastianku specjalnej troski
Kierwa, mimo, iż jestem z zupełnie przeciwnej części Polski, to w zaistniałych okolicznościach też chętnie wpadnęNagle się okaże, że tego dnia wszyscy mogą i wszyscy się zjadą