Wrocław 71 dziwki

Kurwa jaki 3 stycznia, była mowa o sobocie.
W piatek mam 2 zmiane i bede wtedy w pracy
1823446110c6aa0582dbc85f250f_osize9.jpg

Brałeś urlop na żądanie w piątek żeby oglądać Gromdę :juanlaugh:

w twojej firmie, nie dalo sie tam wytrzymac, az mi sie nie dobrze robi jak o tym pomysle, jeszcze te obowiazkowe testy na (jak to sie zwalo?) u tej starej pizdy mimo ze sie nie pracuje na wozkach widlowych, a i tak trzeba je robic, przy zwyklej pracy przy maszynie to jakis niesmieszny zart

Ja pierdole :arielcry:

nie sluchaj tego doslownie tego co on pisze

gromda byla przy okazji, dostalem jakiejs goraczki czy huj wie czego wtedy, zle sie czulem w opor to stwierdzilem ze nie pojde na nocke, a ze leciala gromda to se obejrzalem, ogolnie tragiczna firma, sam syf, smrod nawet w szatni, no... ale wiadomo to tylko jedna z hal, na innych moze byc luxus i bym moze chwalil, ale grunt ze wyszlo jak wyszlo i jestem w przepieknym Wroclawiu o ktorym dawno temu juz marzylem, grunt to realizowac cele i marzenia

nie sluchaj tego doslownie tego co on pisze

gromda byla przy okazji, dostalem jakiejs goraczki czy huj wie czego wtedy, zle sie czulem w opor to stwierdzilem ze nie pojde na nocke, a ze leciala gromda to se obejrzalem, ogolnie tragiczna firma, sam syf, smrod nawet w szatni, no... ale wiadomo to tylko jedna z hal, na innych moze byc luxus
Gówno prawda. Na Gromdę brałeś, bardzo dobrze to pamiętam farmazoniarzu i po tym cię za to zwolnili i teraz wylewasz swoje żale :juanlaugh:

Back