Gaara
UFC Heavyweight
I rzyga się po śledziachNaajak. Byle nie w tej czeskiej bo tam się film urywa po dwóch szotach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I rzyga się po śledziachNaajak. Byle nie w tej czeskiej bo tam się film urywa po dwóch szotach
W sensie, że kurwy się nie podmywają?I rzyga się po śledziach
Nie wiem mordo, nie pamiętam. Pamiętam tylko wyrzygane śledzie następnego dnia, bardzo mi zaszkodziły.W sensie, że kurwy się nie podmywają?
Nie wiem mordo, nie pamiętam. Pamiętam tylko wyrzygane śledzie następnego dnia, bardzo mi zaszkodziły.

No to i tak spoko.
Grunt że nie na sofę
![]()
Nie musiał.Tego nie napisał
Siemano mordoWeźcie Marcinosa.
![]()

Siemano mordo![]()

Dziwki, to jest 72 komentarz. Zajechałem was jak szczuras kebaba
Nie szpanuj kurwa Bambo, przecież ty nie umiesz liczyć
Było menele dać znać choć z miesiąc wcześniej, a nie na ostatni moment (urlop - czy też święta, jak zwał tak zwał, zabukowałem już poza Polską i Danią).
Jakbym wiedział, że jest opcja do Xavito w Sanoku albo we wrocławskim Marriott'cie to bym zawitał. A może i nie. Chuj to wie. Wesołych świąt.

No i go nie ma. Przypadek?jak Ty bys byl to bym nawet taxi zamowil o 22 zeby sie jeszcze na chwile zobaczyc![]()
jak Ty bys byl to bym nawet taxi zamowil o 22 zeby sie jeszcze na chwile zobaczyc![]()

Milo ze pytasz i w sumie nie wykluczałem tego, chociaż też nie wiem czego miałbym się spodziewać po takim spotkaniu@Zaraza się już udzielał?
ale no i tak już wiem że nie dam rady, jestem w okolicy ale bylem teraz od świąt i ten ostatni weekend będzie mocno napiety, musze lecieć w rodzinne strony do kotliny a w pon na Reichu. Może kiedyś w mniej gorącym okresie coś będziecie szpącić to chętnie wpadnę. Udanego sylwestra i cohonesowej popijawy Mordeczki 
nie wiem czego miałbym się spodziewać po takim spotkaniu![]()

Atmosfera zawsze przyjazna, zazwyczaj ktoś obskoczył randomowy wpierdol, ale tym razem Bastian będzie z pewnością trzymał wszystkich w ryzachMilo ze pytasz i w sumie nie wykluczałem tego, chociaż też nie wiem czego miałbym się spodziewać po takim spotkaniu![]()

Hah, właśnie Bastiana ponoć nie będzie i dlatego na starcie nie wykluczałem przybyciaAtmosfera zawsze przyjazna, zazwyczaj ktoś obskoczył randomowy wpierdol, ale tym razem Bastian będzie z pewnością trzymał wszystkich w ryzach![]()

Tytus podobno będzieA Maciej Janowski będzie ?!
Wariacie, teraz na bolcie placa grosze a z salaty by juz nie wyzyl to za co balowacTytus podobno będzie
18 pod nasypem - beer/bear barDobra mordy, to konkretnie która godzina i w którym miejscu? 18 pod arkadami?