Gaara
UFC Heavyweight
Nie był nudny. Prachnio włączNie oglądałem, ale po tym co piszecie i ilości stron wnioskuję, że ten live był strasznie nudny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie był nudny. Prachnio włączNie oglądałem, ale po tym co piszecie i ilości stron wnioskuję, że ten live był strasznie nudny.
Pewnie był telefon przed. Albo za kamerą stał lewy i machał palcem co mówić a co nie.Narkun sztywniutko coby niczego nie palnac![]()
Zapomniales dodac ze to Conor poprosi o obecnosc u Mroza i jeszcze zaplaci za toMrozu powiedział że rywal Marcina Prachnio, Sam Alvey przyjął już zaproszenie do programu. Myślę że kwestią czasu jest udział samego Conora w MMA News live![]()
albo mu donejty przesle
Nic ciekawego nie było, Wojtek chwalił się tylko, że na randkę idzie i że ostro wziął się za treningi
d) z @Baasteek @wibrującesłuchawkino wlasnie , ciekawe z kim ta gorąca randka, przy ktorej Wojtek wspomnial zebysmy trzymali kciuki
a) z Wojslawem @Wojsław Rysiewski
b) z Martinem @Martin
c) z Kawulem @ufcjestwdupie
bez szału wczoraj i nowinek na temat kswWe wczorajszym nic się nie działo.
bez szału wczoraj i nowinek na temat ksw

PEwnie randka z MArtinem Lewandowskim- wszystko przez ta randke
PEwnie randka z MArtinem Lewandowskim

Maja juz pewnie dosc komentarzy pod kazdym swoim filmikiem na YT z #freeWojtek![]()

Jej właścicielWięc obrali taktykę żeby się z nim związać? Ciekawe który wyciągnął najkrótszą zapałkę...![]()

Garuś ma rację, Prachnio aż miło posłuchać.@Gaara szanuje twoją opinię, ale demokratycznie przegrałeś co do tego czy warto włączać :>
Maja juz pewnie dosc komentarzy pod kazdym swoim filmikiem na YT z #freeWojtek![]()
Daj sobie od 1:21:00 . Marcin fajnie wypadł

Bardzo dobrze ze juz nie ciagna tego tematu. Ja go ogladam ze wzgledu na fajne rozmowe z zawodnikami a nie zeby 4 odcinek sluchac o banie z cyrku. Audycja wrocila na wlasciwe tory...Nie oglądałem, ale po tym co piszecie i ilości stron wnioskuję, że ten live był strasznie nudny.
Co nie zmienia faktu, ze jakies "ciekawostki" dotyczace KSW moga sie od czasu do czasu pojawiac i pewnie beda.Bardzo dobrze ze juz nie ciagna tego tematu. Ja go ogladam ze wzgledu na fajne rozmowe z zawodnikami a nie zeby 4 odcinek sluchac o banie z cyrku. Audycja wrocila na wlasciwe tory...
Jeśli nie będzie "ciekawostek"odnośnie KSW oglądalność bardzo spadnieCo nie zmienia faktu, ze jakies "ciekawostki" dotyczace KSW moga sie od czasu do czasu pojawiac i pewnie beda.
Kawul to już pewnie nie może żyć z powodu tych złośliwych komentarzy, mogę się założyć, że jadąc porsche do swojej willi to cały czas o nich myśli i w głębi duszy cierpi

Czy to ironia z twej strony ? Czy palasz nienawiscia do konkurenta i cieszysz sie z jego nieszczescia ? Jak mozesz![]()

Wywiad z Łukaszem się skleja jeśli to kogoś interesuje. 1 część wywiadu z Martinem w poniedziałek. Będą 3 części. Jedna część dziennie.źle obstawiasz :
InTheCage.pl z: Łukasz "Juras" Jurkowski.
w środę ·
3-dots-h
Zapraszamy na zapowiedź 40-minutowego wywiadu z Łukasz "Juras" Jurkowski, w którym poruszyliśmy chyba wszystkie bieżące tematy. Niebawem na naszym YouTube!
Walczysz o odzyskanie twarzy . . . ale jednak . . . buuuWywiad z Łukaszem się skleja jeśli to kogoś interesuje. 1 część wywiadu z Martinem w poniedziałek. Będą 3 części. Jedna część dziennie.

Malina zaczął coś płacić? Midern jeszcze robi wywiady czy już olał temat?W moim odczuciu niczego nie straciłem, a już na pewno o nic nie walczę. Powiedziałem A, to mówię B. Jak się wywiady spodobają fanom MMARocks to fajnie, jak nie to trudno. Jest 8 redakcji branżowych, które robią wywiady, jest wybór.
Inba rzecz święta.Popierdoliło was na amen. 60 stron ?! Ile można o tym pierdolić ?!
Z osmiu, które to "my"?W moim odczuciu niczego nie straciłem, a już na pewno o nic nie walczę. Powiedziałem A, to mówię B. Jak się wywiady spodobają fanom MMARocks to fajnie, jak nie to trudno. Jest 8 redakcji branżowych, które robią wywiady, jest wybór.