Wojciech Mrozowski bez akredytacji na KSW 41, dziennikarz nie wejdzie też na żadną galę KSW!

Status
Not open for further replies.
Mrozu powiedział że rywal Marcina Prachnio, Sam Alvey przyjął już zaproszenie do programu. Myślę że kwestią czasu jest udział samego Conora w MMA News live :goldi:
Zapomniales dodac ze to Conor poprosi o obecnosc u Mroza i jeszcze zaplaci za to:wink: albo mu donejty przesle:lol:

Bardzo dobrze ze juz nie ciagna tego tematu. Ja go ogladam ze wzgledu na fajne rozmowe z zawodnikami a nie zeby 4 odcinek sluchac o banie z cyrku. Audycja wrocila na wlasciwe tory...
Co nie zmienia faktu, ze jakies "ciekawostki" dotyczace KSW moga sie od czasu do czasu pojawiac i pewnie beda.

Kawul to już pewnie nie może żyć z powodu tych złośliwych komentarzy, mogę się założyć, że jadąc porsche do swojej willi to cały czas o nich myśli i w głębi duszy cierpi

Czy to ironia z twej strony ? Czy palasz nienawiscia do konkurenta i cieszysz sie z jego nieszczescia ? Jak mozesz :płacz:

W moim odczuciu niczego nie straciłem, a już na pewno o nic nie walczę. Powiedziałem A, to mówię B. Jak się wywiady spodobają fanom MMARocks to fajnie, jak nie to trudno. Jest 8 redakcji branżowych, które robią wywiady, jest wybór.

W moim odczuciu niczego nie straciłem, a już na pewno o nic nie walczę. Powiedziałem A, to mówię B. Jak się wywiady spodobają fanom MMARocks to fajnie, jak nie to trudno. Jest 8 redakcji branżowych, które robią wywiady, jest wybór.
Malina zaczął coś płacić? Midern jeszcze robi wywiady czy już olał temat?

Z osmiu, które to "my"?
Jak byłem fanem, to żeś kurwa pozyskał sam nie wiem

Status
Not open for further replies.
Back