Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
#PDW #REPORTERZY ZAWSZE RAZEM
Kluczowe pyanie brzmi jak zareaguja zawodnicy KSW i ich otoczenie, na ewentualne sugestie by ignorowac Wojtka, bo ciekawe rozmowy mozna prowadzic rowniez poza galami. Tym bardziej, ze "pierwszy zolnierz KSW" dopiero co promowal Mrozowskiego na reportera roku ;)Milionowe wyświetlenia na YT się skończą Mrozowi jak go odetną od gal KSW. Nie przepadam za Wojtkiem ale sprawia wrazenie tytana pracy w dostarczaniu wywiadów, newsów z polskiego mma, głównie KSW. Prywatna firma, moga sobie wpuszczac kogo chca, ale kaganiec cenzury mi sie nie podoba.
@Jakub Bijan widzisz to?
Soldić na nieświadomce udzielił jeszcze wczoraj wywiadu, ale jak państwo K&L wydadzą swoim 150 zawodnikom prikaz (tudzież LEKKĄ sugestię) nierozmawiania z Wojtasem to może mieć chłop krucho ze zbieraniem materiałów.Kluczowe pyanie brzmi jak zareaguja zawodnicy KSW i ich otoczenie, na ewentualne sugestie by ignorowac Wojtka, bo ciekawe rozmowy mozna prowadzic rowniez poza galami. Tym bardziej, ze "pierwszy zolnierz KSW" dopiero co promowal Mrozowskiego na reportera roku ;)
Obrzydlistwo.@Jakub Bijan widzisz to?
Chyba nie ma juz potrzeby czekac na delegalizacje. Sami zaczeli podchody pod stworzenie zwiazku ( czyt. plecenie powrozu na ktorym ich powiesza ).Obrzydlistwo.
Choć zaskoczony nie jestem, bo od dawna wiem, w jakim to zmierza kierunku. I nie dlatego że jestem jakimś jebaką-prorokiem tylko dlatego, że historycznie tak samo zmieniały się inne sporty i w ogóle inne branże. I nie bardzo widzę sposób aby to odwrócić przy obecnej koniunkturze społ-polit. Jedynie można zdelegalizować.
Za niewinność.Za co Polskiego Helwaniego zbanowali??
Chyba nie ma juz potrzeby czekac na delegalizacje. Sami zaczeli podchody pod stworzenie zwiazku ( czyt. plecenie powrozu na ktorym ich powiesza ).
Za niewinność.
MMARocks jak MMARocks, ale ci "od fanow dla fanow" tez nie zauwazaja problemu. Moze dlatego, ze ojciec zalozyciel diametralnie zmienil retoryke ostatnimi czasy.Wiesz że MMARocks o tym nie napisze, bo ciężar gatunkowy jakby większy niż przy tematach o złotych zębach popka. No nic, i tak sobie poradzimy. Całe Cohones.
Dostaną polecenie, że nie mogą udzielać wywiadów Mrozowskiemu i tyle będą zmuszeni odmawiaćKluczowe pyanie brzmi jak zareaguja zawodnicy KSW i ich otoczenie, na ewentualne sugestie by ignorowac Wojtka, bo ciekawe rozmowy mozna prowadzic rowniez poza galami. Tym bardziej, ze "pierwszy zolnierz KSW" dopiero co promowal Mrozowskiego na reportera roku ;)
Bez kitu, jeszcze niedawno były prowadzone rozkminy na ćwierkaczu odnośnie płacenia za przyjazdy na gale i że jako jedyni tego nie robią.MMARocks jak MMARocks, ale ci "od fanow dla fanow" tez nie zauwazaja problemu. Moze dlatego, ze ojciec zalozyciel diametralnie zmienil retoryke ostatnimi czasy.
Nic z tym nie zrobisz przeca.#freeMrozu Nie możemy tak tego zostawić