Miguel Torres (38-4) vs. Nick Pace (6-2)-Miguel ma stoczone 42 walki, Pace 8, różnica w doświadczeniu jest kolosalna i uważam że to zadecyduje o rozstrzygnięciu tej walki.
Witam. Można wejść jeszcze do gry? chciałbym postawić zakład na Cunga Le i Ricka Storego. Wejdzie jeszcze? Moim zdaniem Wand jest już mocno rozbitym zawodnikiem i Cung z dobrymi zapasami nie da się obalić, natomiast w stójce poradzi sobie dzięki świetnej technice. Story natomiast jest silniejszy i lepszy w zapasach od Kampmanna. Natomiast piętą achillesową duńczyka jest walka przy siatce, co Amerykanin wykorzysta.
Przyznaję się do błędu Cung przegrał z Wandem chociaż do pewnego momentu nie wyglądało to źle. Teraz będę musiał przywdziać avatar megalosera, ale najgorsze jest to że nie mogę postawić na Lyoto w walce z Jonesem. Chyba że się dotego czasu jakoś regulamin zmieni.
Ehh ... Cóż, mój drugi punkcik w drodze po Kutasa . Trzeba przyznać, że Shogun mnie nie zawiódł, bo walczył do końca pełnym sercem, ale to jednak nie jest ten Asasyn z czasów PRIDE . Przyznaje się do błędu, Hendo okazał się lepszy . Bywa .
Michal Materla zdominuje Horwicha i wygra przez jednogłosną decyzję. Michał jest na fali a Matt przegrał 2 razy z rzedu, jednak przez całą karierę nie dał się znokautować wiec daltego uważam że skończy się na decyzji
chyba sie nie zrozumielismy ale juz tłumacze, nie mialem na mysli ze brakuje mi 1 pkt tylko ze mam 1 pkt tak jak jest to zawarte w tabeli w przypadku innych typujacych
Nie, nie . To nie działa tak silvex . Chodzi o to, że Ci którzy mają np . loser, 1 pkt do jasnowidza - to są dawni loserzy . W sensie tacy, którzy już kiedyś odbyli karę, a teraz dobrze wytypowali . Jak jesteś loserem w tej chwili to nie masz żadnych punktów .
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.