WIEM KTO WYGRA NA 100 % - regulamin 1) Każdy zarejestrowany user może typować w tym temacie. 2) Obstawiać można walki w formule mma. Nie są dozwolone obstawienia na tzw. • 100% faworyta • , czyli zawodnika który u bukmacherów jest typowany na zwycięzcę stosunkiem ok. 5:1 . 3) Gracz musi krótko uzasadnić swój wybór. 4) Jeśli gracz nie trafi, wówczas: a) musi przyznać się do swej pomyłki co do wytypowanego fightera; b) otrzymuje status • losera • i 1 pkt do • megalosera • ; c) przyodziewa awatar karny • losera • na okres 7 dni (czas liczy sie od momentu przyznania sie do błędu w tym temacie). 5) 3-krotne błędne wytypowanie zwycięzcy powoduje: a) przyodzianie profilu gracza awatarem karnym • megalosera • na okres 1 miesiąca (czas liczy się od momentu przyznania sie do błędu w tym temacie); b) przyznanie się do pomyłki, co do swego typu. 6) Po odbyciu • kary • megalosera • punkty gracza zerują się. 7) Kto 10 razy z rzędu właściwie wytypuje zwycięzcę wówczas: a) otrzymuje nieformalny tytuł jasnowidza (czym zyska uznanie użytkowników forum Cohones); b) wygrywa nagrodę w postaci koszulek ze sklepu MMARocks do kwoty 250 zł (łącznie z kosztami przesyłki) • sponsorem nagrody jest użytkownik kaczka41. 8) Jeżeli zawodnik mimo przystąpienia do zabawy nie wykona któregoś z zadań niezwłocznie (określonych w pkt 4 i 5) wówczas jego typy nie będą nigdy brane pod uwagę w tym temacie. 9) Awatary karne: a) "loser" b) "megaloser" 10) W okresie karnym typy gracza nie będą brane pod uwagę. 11) Na danej gali można wytypować tylko 1 pojedynek. To tyle jeśli chodzi o regulamin. Na innym forum sie to przyjęło. Ciekawe, czy i tu znajdą sie chętni. Dodam, że podliczanie pkt. oraz układanie tabelek typerka sam będę robił.
Charles Oliveira vs Donald Cerrone - UFC Live 5 Zbyt dynamiczna garda jak na kowboja, a w stójce nie Oliveira będzie zbyt szybki.
Kaczka, miałem Cię zjechać za durną zabawę, ale za ten sponsoring... no cóż :D To ja tez mogę sobie coś dodać? 135 lbs: Joseph Benavidez vs Eddie Windeland Krótko uzasadnić? Józek jest dobrym fighterem, nawet ze swoim niepozornym wzrostem. Szkoda, że walczy w undercardzie. Mam nadzieje, że tą walką udowodni, że powinien być nieco wyżej ;) Od Windelanda jest po prostu lepszy. Pokonał go Faber, zrobi to również Benavidez.
Podoba mi się :) Z moim szczęściem do typownia szybko przydzieje drugiego avatara :D Dan Hardy vs. Chris Lytle Hardy przez nokaut bo jest szybszy, młodszy i stoi na krawędzi zwolnienia z UFC
mi sie podoba :) Cain Velasquez vs. Junior dos. Santos Gosciu jest zbyt inteligentny i zbyt szybko sie rozwija bym mogl watpic w jego slaba dyspozycje.
Nie to żebym się czepiał ale... kaczka co z Tobą nie tak ziomuś? XDDD Za dużo zarabiasz czy masz zbyt bogatych rodziców? Mauricio Rua vs. Forrest Griffin
Czy Anderson Silva vs Yushin Okami narusza pkt 2? Sprecyzuj jakim bukmacherem sie kierujesz i co masz na mysli piszac o stosunku 5:1. Juz widze jak z forum ubywa jeden dosc aktywny urzytkownik, po trafieniu 10walk przez innego :-)
Kaczka mogę Ci zasponsorować koszulkę RocksóW za tak genialny pomysł na konkurs :-) :-):-) przez redakcję :-) ale pamiętaj najpierw pocisnę ostrEE aeroBy MAN :-)
@ Zen - brak uzasadnienia - czyli typ do tego czasu - nie wazny. @ Lucifer - j/w napisałem ok 5:1 i będziemy (=będę ) oceniał czy nie jest to zbyt duży faworyt w danej walce. Uważam,że akurat Spider ma nad Okamim zbyt dużą przewagę i tej walki typować nie można....chyba że oczywiście na Okamiego :-) Ps. @Lucifer co do tej nagrody - najpierw potypujcie troche , a potem ocenicie, czy jest ona rzeczywiście "na wyciągnięcie ręki" . Na SFD z 32 graczy jeden tylko zbliżyl sie do 7 pkt. Życzę good luck!!! :-):-) Choć tu i lepsi wróże i większa frakwencja więc kto wie..