Wiedzmin 3 - GameZone

Powiedzcie mi czy warto te znaki zapytania na mapie czyścić, bo ja mam chory łeb w grach i nawet jak sobie mówię, że nie będę tego robił to chodzę wszędzie i wczoraj z dwie godziny zwiedzałem mapę w velen i w sumie nic ciekawego nie znalazłem. No może z dwa strzeżone skarby, gdzie była walka z jakimś potworem plus chyba jeden schemat wiedźmińskiego rynsztunku, ale mega mnie zanudziło. Chyba sprawdzę w poradniku gdzie są miejsca mocy żeby nie stracić punktów umiejętności i nie tracić czasu, bo ja tego nigdy nie skończę. Grę w gwinta odpuściłem całkowicie, pomimo że mi się to podoba, ale pamiętam ile czasu na to traciłem za 1 razem
Ja na Skellige już odpuściłem, za dużo tego.

Ja tak często tracę chęci do gier, bo zaczynam biegać jak pojebany po tych znakach i stwierdzam, że w sumie straciłem 2 godziny, ale z drugiej strony nie umiem odpuścić

Akurat ja nabijam sobie lvl na tych zapytajkach więc z reguły robię wszystkie. Z innej strony na Skellige jest tego tyle że dzielę je sobie na sektory i opływam po 4-5 za jednym razem żeby się nie przeciążyć. Fajna sprawa jak nie chce mi się fabuły ciągnąć a mam ochotę pograć na luzie.

Back