Wiedzmin 3 - GameZone

q6h8ums6v8g71.png

Ale po co ten remaster jak nawet rok temu przechodziłem na ps5 i na tej wersji świetnie się bawiłem i nie było źle graficznie?

DAWAĆ MI REMASTER WIEDZMINA 1 BO TERAZ JEST AGRYWALNY
Za darmo i jeszcze narzeka :beczka:

A wieśka 1 to robią remake, od tych samych gości co robią te nadchodzące dlc

DAWAĆ MI REMASTER WIEDZMINA 1 BO TERAZ JEST AGRYWALNY
Proponuje wyzwanie. Ubij królową kikimor inaczej niż podporami. Kiedyś na Yt widziałem bodajże(dawno temu, więc mogę ściemniać:) 4 patenty, a mi się udało ją ubić jeszcze inaczej. Moja metoda była wręcz banalna, łatwiejsza od tych podpór a to co na Yt to był jakiś hardcore z szybkim stylem i czarem. Jednak nie widzę tego filmu.

Jedyny minus jest taki, że przez to poprawianie grafiki Wiesiek mi działa co raz wolniej.

Proszę już nie ruszajcie tej gry.

:beczka:
Nie można odpalić na starszym kompie? W końcu przecież cofamy się do sprzętu z poprzedniej epoki.

Ale po co ten remaster jak nawet rok temu przechodziłem na ps5 i na tej wersji świetnie się bawiłem i nie było źle graficznie?
Dokładnie. Która to już edycja gry? Czwarta czy piąta? Doją trójkę jak cytrynę, a dwie pozostałe gierki czekają jak te szkielety na dnie basenu.

Za darmo i jeszcze narzeka :beczka:

A wieśka 1 to robią remake, od tych samych gości co robią te nadchodzące dlc

Że za darmo to zobaczyłem po Waszych postach, ale wcześniej jak zobaczyłem remake W3 to od razu ruszyłem wypisać swoje frustracje xD

I chyba każdy liczył na zapowiedź 3 DLC do Wiedźmina i kiedy wyjdzie? A no tak to dostaliśmy i to jest główne wydarzenie!:

Back