Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Macie tutaj porównanie grafiki Wiedźmina:
PC vs PS4
PC na min vs PC na max
I szczerze, to ja na pierwszy rzut oka nie widzę różnicy między PC a PS4, a włączyłem sobie ten filmik na swoim nowym Samsungu, który został kupiony z okazji tejże premiery
Ja pierniczę wszyscy maja lepsze kompy lub mają konsole.Mi zostało czytać sagę.
Jeżeli nie przeczytałeś Sagi, to dobrze dla Ciebie, że nie masz na czym grać w Wiedźka 3. Przeczytaj 8 książek o przygodach Geralta z Rivii, dopiero wtedy zrozumiesz znaczenie trzeciej części. O ile jeszcze w pozostałe da się grać bez znajomości sagi, o tyle bez poznania historii Cirilli nie powinno się siadać do trzeciej części, taka jest moja opinia.
Ja wybrałem właśnie symulację, ale i tak jak na razie nic mnie nikt o wybory z W2 nie pytał.
@kokaina
a czy ten błąd nie pojawia się przypadkiem podczas "pasowania" ruchu w turze?
@michi972 współczuję ziom, pamiętam jaki to był u mnie ból z Mass Effectem 3, zagrałem chyba dopiero ze 2 lata po premierze. Życzę żebyś w Wieśka zagrał szybciej ;)
Czyli nie ma opcji wgrania save'a? Ciekawi mnie ta mechanika wyborów. Tylko kuuurde ja dopiero za jakiś tydzień do Was dołączę wiedźminocholiki :D
Panowie dziś kupiłem Wiedźmina i mam problem. Mam i7 3630QM, GeForce GT 650M, 8 gb ramu a mimo to na najniższych ustawieniach gra się zacina, wie ktoś w czym może być problem?
Ktos juz to ogarnal? Bo szczerze mowiac nadal nie wiem co wybrac. Mam savy na dysku i fajnie byloby je wykorzystac. Ten npc od wyborow jest tylko na konsoli?Mam pytanie do osób które już grają. Na początku gry po wybraniu poziomu trudności jest coś o wyborach dokonanych w W2. Ja włączyłem to drugie czyli chyba nie symuluj. Trzeba było kliknąć w symuluj, żeby jakieś przypomnienie o wyborach w 2 było ?
Pany od Wieśka 3, mam pytanie. Jest na okładce, czy w instrukcji słowo o blokadzie grania w innych krajach, niż Polska? Pytam, bo kupiłem kiedyś polskie wydanie Skirima i na wyspach mi nie poszedł. Wiedźmin 2, za to chodził bez zarzutu.