Wiedzmin 3 - GameZone

Me, after finishing Witcher series : r/witcher

Będzie grane. Jaka cena?
Nie ma żadnej jeszcze, tak naprawdę to może się okazać że nie będzie tego DLC :beczka:
Bo to jest plota na zasadzie kolega usłyszał od kolegi, trust me bro. Aczkolwiek tam niby łączą wątki i kropki że jest szansa na dodatek realna. Bo na jakimś wykresie było że spodziewają się dobrego zarobku za jakiś tytuł, ale nie podali jaki.

W maju (juz zeszłego roku) zacząłem grac po raz kolejny w trójkę i tak z doskoku ją ogarniam to akurat gdyby w maju wyszedł ten DLC to było by idealnie żeby skończyć stara rozgrywke i wejść na nowy teren. :antonio:

Jedynka to może być traumatyczne przeżycie. Cześć druga już lepiej.
Jeśli nigdy nie grał to po takim czasie tak może być, ale jedynka jest bardzo dobrą gierką, mocną. Grafika już może nie ta i pewne mechaniczne kwestię, ale historia prima sort. Ja patrząc przez pryzmat nostalgii i akceptując leciwą już grafikę, uważam że jedynka jest kozak.

I ja sobie przed końcem roku po 3 latach stwierdziłem, ze czas najwyższy odświeżyć, a że w perspektywie kolejne DLC, to akurat ideolo.
Edycja kompletna na PS5 i kurwa, gra jest bardziej zabugowana niż wcześniej, a myślałem, że to niemożliwe :beczka:
Znikające tekstury, freeze Geralta w jakichś dziurach, Płotka która blokuje sie na prostej drodze, brak możliwości galopu po wyjeździe z miasta, mimo iż jestem na obszarze, który w teorii na to pozwala... No średnio.
Pomijam, że poprzednio przechodziłem na PC i po zainstalowaniu modów graficznych typu reworked project, to wyglądało to lepiej niż to całe Complete Edition

I ja sobie przed końcem roku po 3 latach stwierdziłem, ze czas najwyższy odświeżyć, a że w perspektywie kolejne DLC, to akurat ideolo.
Edycja kompletna na PS5 i kurwa, gra jest bardziej zabugowana niż wcześniej, a myślałem, że to niemożliwe :beczka:
Znikające tekstury, freeze Geralta w jakichś dziurach, Płotka która blokuje sie na prostej drodze, brak możliwości galopu po wyjeździe z miasta, mimo iż jestem na obszarze, który w teorii na to pozwala... No średnio.
Pomijam, że poprzednio przechodziłem na PC i po zainstalowaniu modów graficznych typu reworked project, to wyglądało to lepiej niż to całe Complete Edition

Nie wiem kurwa, ciągle czytam o tych bugach w Wiedźminie 3, a przechodziłem go na PS4, potem na laptopie z dodatkami, potem na Xbox One S tak samo i ostatnio na PS5 edycję kompletną. I nie kojarzę żebym miał jakiekolwiek błędy, może z raz czy dwa coś się zacięło, ale nie że notorycznie xD

Więc wniosek prosty, na cztery zakupy żadnego błędu nie miałem, jesteście ̶r̶̶u̶̶s̶̶k̶̶i̶̶m̶̶i̶ ̶o̶̶n̶̶u̶̶c̶̶a̶̶m̶̶i̶ agentami Rockstara starającymi się osłabić pozycję Wiedźmina 3 w kategorii najlepszej gry w historii :boystop:

Nie wiem kurwa, ciągle czytam o tych bugach w Wiedźminie 3, a przechodziłem go na PS4, potem na laptopie z dodatkami, potem na Xbox One S tak samo i ostatnio na PS5 edycję kompletną. I nie kojarzę żebym miał jakiekolwiek błędy, może z raz czy dwa coś się zacięło, ale nie że notorycznie xD

Więc wniosek prosty, na cztery zakupy żadnego błędu nie miałem, jesteście ̶r̶̶u̶̶s̶̶k̶̶i̶̶m̶̶i̶ ̶o̶̶n̶̶u̶̶c̶̶a̶̶m̶̶i̶ agentami Rockstara starającymi się osłabić pozycję Wiedźmina 3 w kategorii najlepszej gry w historii :boystop:
Ale ja dalej uważam, ze obok Tormenta, to jest najlepsza gra w historii :redford:
Wczoraj podczas scenki jak płynąłem na Skellige przed ostatecznym starciem, to Geralt w pewnym momencie miał korpus i buty, a nogi zniknęły xD

Last edited:

Wiesz co mam edycję kompletna na XBOX i za pierwszym razem w dodatku Serce z kamienia jak chodziłem po domu Olgierda von Everec to Geralt chodzł na kuckach i wyglądał jak Gandalf w domu Bilbo Baginsa i tylko tyle trochę tekstury się pierdzieliły, ale było spoko. Za drugim razem nie było żadnych problemów, a teraz jak idę go trzeci raz to na razie nie zaliczyło mi misji w Toussaint Eksperyment więzienny. Znalazłem tą skrzynię i ją otworzyłem, ale misje mam nie zrobioną i cały czas widnieje jako do zrobienia. To że Płotka lub sam wiedźmin gdzieś wejda i się zblokują to się nie czepiam bo to nigdy nie działo mi się w jakichś złych momentach i wystarczyło wyjść i odpalic grę z zapisu i było po problemie.

Potwierdzam, właśnie ogrywam na PS5 i momentami to jest kurwa dramat jak bardzo niedopracowana jest ta wersja.

Potwierdzam, właśnie ogrywam na PS5 i momentami to jest kurwa dramat jak bardzo niedopracowana jest ta wersja.
Ja mam GOTY z dodatkami plus Next gen patch i chodzi to całkiem nieźle. Po wydaniu Next gen patch były problemy z klatkami w obu trybach ale ostatni raz przechodziłem na początku 2025 i nie było problemów.

Ja mam GOTY z dodatkami plus Next gen patch i chodzi to całkiem nieźle. Po wydaniu Next gen patch były problemy z klatkami w obu trybach ale ostatni raz przechodziłem na początku 2025 i nie było problemów.
Błędy z dzisiaj:

Chowanie albo zmiana mieczy z dupy w trakcie walki albo nie działało używanie eliksirów/jedzenia dopóki nie zrobiło się reloadu.

Wcisnąłem skok tuż przed wyjściem z budynku i przez to Geralt cały czas skakał, reload nie pomógł, zmiana sejwa nie pomogła, zmiana pada nie pomogła. Trzeba było zresetować grę.

Doktorek z którym jest quest o seryjnym mordercy Katakanie po przejściu przez tunele miał potem cały czas bełt przechodzący przez rękę aż do końca gdy skończyła się cutscenka i zniknął. Co ciekawe - bełt został i dalej sobie radośnie wisi w powietrzu przed wejściem do tego budynku.

Jak rzeczywiście rozszerzą Wieśka o nowe DLC to mam nadzieję ze pojawią się nowe karty/mechaniki w Gwincie

Last edited:
Back