Wiedzmin 3 - GameZone

Że pierwszy raz zgadzam się w pełni z tym lewaczkiem to już nie są przelewki, nawet on ma dosyć...

Że pierwszy raz zgadzam się w pełni z tym lewaczkiem to już nie są przelewki, nawet on ma dosyć...

Ludzie się obawiają fabuły, ja się bardziej obawiam w jakim stanie ta gra wyjdzie na UE5. Pełna produkcja ruszyła dopiero pod koniec tego roku, więc obstawiam przynajmniej 4 lata do premiery, a do tego czasu jeszcze się może bardzo dużo zmienić.

Ludzie się obawiają fabuły, ja się bardziej obawiam w jakim stanie ta gra wyjdzie na UE5. Pełna produkcja ruszyła dopiero pod koniec tego roku, więc obstawiam przynajmniej 4 lata do premiery, a do tego czasu jeszcze się może bardzo dużo zmienić.
Dokładnie, w CP2077 dopracowali swój ślinik na maksa, więc nie pamiętam co stało na przeszkodzie by z niego skorzystać?

Dokładnie, w CP2077 dopracowali swój ślinik na maksa, więc nie pamiętam co stało na przeszkodzie by z niego skorzystać?
Jak to co? Polityka zatrudnieniowa firmy.
:roberteyeblinking:
Widzę, że pytasz poważnie więc odpowiem.
Większość normalnych pracowników czyli tych mężczyzn, którzy tam robili główną robotą technologicznie,
zwolniło się z tego cyrku a zastąpiono ich DEI woke muppetami o fioletowych włosach o zerowych umiejętnościach twórczych, prócz parzenia sojowej latte.
Stąd padła decyzja, technologicznie nie udźwigniemy na swoim silniku, będzie powtórka z CP,
zabrakło fachowców, ale do UE5 zawsze można zatrudnić ludzi, to jest taki silnik, dla którego już stworzono kierunki studiów ;)

To jest żart? Gra mimo czteroletnich poprawek ma tak dużo mankamentów technicznych że nadal jestem w szoku za każdym razem jak ją włączam. Wina pewnie i silnika i mało utalentowanych twórców. Dla odmiany zagrałem po cyberpunku w kilka produkcji japońskich i nadal podtrzymuje że to chyba najbardziej zepsuta gra w historii a na pewno czołówka pod tym względem. Fabularnie bez zarzutu ale technicznie słabo.

Obejrzałem do połowy i pierdoli jak potłuczony. REDzi mieli dwa wybory, Ciri albo jakiś nołnejmi wybrali Ciri, ale to chyba nie tutaj leży źródło problemu. O prequelu z Vesemirem nawet nie żartujmy.

Obejrzałem do połowy i pierdoli jak potłuczony. REDzi mieli dwa wybory, Ciri albo jakiś nołnejmi wybrali Ciri, ale to chyba nie tutaj leży źródło problemu. O prequelu z Vesemirem nawet nie żartujmy.
Ja jednak wolałbym zupełnie inną historię w tym świecie, to jest jakby kontynuacja, czyli redzi nie podjęli ryzyka a zagrali bezpiecznie. Zresztą nie kręci mnie jakoś granie Cirillą, przecież wątki zostały pozamykane, co tam globalnie może być jeszcze ukryte. O vesemirze się zgadzam, że to bez sensu.
Coś nowego, skoro ma być trylogia.

O prequelu z Vesemirem nawet nie żartujmy.
Angry Penguin GIFs | Tenor

Założyłem nowy wątek bo zajebaliscie wiedźmina 3 dyskusją o kolejnej części
Peace

1740865807753.png

Kupiłem sobie edycję gry roku na PS5. I teraz jak gram w gwinta to mam to co na górze wrzuciłem. Ja mam jakiegoś buga czy coś? Teraz każdy karczmarz ma karty specjalne, dosłownie z kim nie pogram to przepierdalam sromotnie. Kiedyś grałem w gwinta na najwyższym i tylko podczas tego specjalnego turnieju w Novigradzie zmieniłem sobie poziom.

Teraz zmieniłem na najniższy, a nikogo nie mogę pokonać xD Jakiś prosty handlarz napierdala we mnie szpiegami po 0pkt plus wrzuca dwie karty specjalne po 10pkt w każdym rozdaniu.
Miał tak ktoś? Coś utrudnili po uruchomieniu tej oddzielnej karcianki czy jak?

Back