Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Jak już się przypierdalamy to czy tylko mnie wkurwia w opór zmiana aktorek podkładających głos Ciri w obu wersjach.
Kultowy głos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak już się przypierdalamy to czy tylko mnie wkurwia w opór zmiana aktorek podkładających głos Ciri w obu wersjach.
A to Anna Cieślak nie ma podkładać głos Ciri?
Że pierwszy raz zgadzam się w pełni z tym lewaczkiem to już nie są przelewki, nawet on ma dosyć...
Dokładnie, w CP2077 dopracowali swój ślinik na maksa, więc nie pamiętam co stało na przeszkodzie by z niego skorzystać?Ludzie się obawiają fabuły, ja się bardziej obawiam w jakim stanie ta gra wyjdzie na UE5. Pełna produkcja ruszyła dopiero pod koniec tego roku, więc obstawiam przynajmniej 4 lata do premiery, a do tego czasu jeszcze się może bardzo dużo zmienić.
Jak to co? Polityka zatrudnieniowa firmy.Dokładnie, w CP2077 dopracowali swój ślinik na maksa, więc nie pamiętam co stało na przeszkodzie by z niego skorzystać?
To jest żart? Gra mimo czteroletnich poprawek ma tak dużo mankamentów technicznych że nadal jestem w szoku za każdym razem jak ją włączam. Wina pewnie i silnika i mało utalentowanych twórców. Dla odmiany zagrałem po cyberpunku w kilka produkcji japońskich i nadal podtrzymuje że to chyba najbardziej zepsuta gra w historii a na pewno czołówka pod tym względem. Fabularnie bez zarzutu ale technicznie słabo.Dokładnie, w CP2077 dopracowali swój ślinik na maksa, więc nie pamiętam co stało na przeszkodzie by z niego skorzystać?
Że pierwszy raz zgadzam się w pełni z tym lewaczkiem to już nie są przelewki, nawet on ma dosyć...
Ja jednak wolałbym zupełnie inną historię w tym świecie, to jest jakby kontynuacja, czyli redzi nie podjęli ryzyka a zagrali bezpiecznie. Zresztą nie kręci mnie jakoś granie Cirillą, przecież wątki zostały pozamykane, co tam globalnie może być jeszcze ukryte. O vesemirze się zgadzam, że to bez sensu.Obejrzałem do połowy i pierdoli jak potłuczony. REDzi mieli dwa wybory, Ciri albo jakiś nołnejmi wybrali Ciri, ale to chyba nie tutaj leży źródło problemu. O prequelu z Vesemirem nawet nie żartujmy.
O prequelu z Vesemirem nawet nie żartujmy.
Wracam na szlak.![]()
Zebrałem w końcu wszystkie pytajniki na mapie, brawa dla mnie.![]()
Może za rok. Już tyle razy byłem w tym miejscu że na razie nie mogę.