Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki za info bo bym zapomniał że dziśTo już dzisiaj![]()

Chociaż to w sumie idealna wymówka aby przejść to po raz szóstyAle po co ten remaster jak nawet rok temu przechodziłem na ps5 i na tej wersji świetnie się bawiłem i nie było źle graficznie?
DAWAĆ MI REMASTER WIEDZMINA 1 BO TERAZ JEST AGRYWALNY
Za darmo dają a to bardzo utrzciwa cena.Ale po co ten remaster jak nawet rok temu przechodziłem na ps5 i na tej wersji świetnie się bawiłem i nie było źle graficznie?

Za darmo i jeszcze narzekaAle po co ten remaster jak nawet rok temu przechodziłem na ps5 i na tej wersji świetnie się bawiłem i nie było źle graficznie?
Proponuje wyzwanie. Ubij królową kikimor inaczej niż podporami. Kiedyś na Yt widziałem bodajże(dawno temu, więc mogę ściemniać:) 4 patenty, a mi się udało ją ubić jeszcze inaczej. Moja metoda była wręcz banalna, łatwiejsza od tych podpór a to co na Yt to był jakiś hardcore z szybkim stylem i czarem. Jednak nie widzę tego filmu.DAWAĆ MI REMASTER WIEDZMINA 1 BO TERAZ JEST AGRYWALNY

Nie można odpalić na starszym kompie? W końcu przecież cofamy się do sprzętu z poprzedniej epoki.Jedyny minus jest taki, że przez to poprawianie grafiki Wiesiek mi działa co raz wolniej.
Proszę już nie ruszajcie tej gry.
![]()
Dokładnie. Która to już edycja gry? Czwarta czy piąta? Doją trójkę jak cytrynę, a dwie pozostałe gierki czekają jak te szkielety na dnie basenu.Ale po co ten remaster jak nawet rok temu przechodziłem na ps5 i na tej wersji świetnie się bawiłem i nie było źle graficznie?
Za darmo i jeszcze narzeka
A wieśka 1 to robią remake, od tych samych gości co robią te nadchodzące dlc