Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poziom "droga do zagłady" ubiłem ją samym mieczem tak jak wszystkich pozostałych przeciwników w grze. Szach i mat.Proponuje wyzwanie. Ubij królową kikimor inaczej niż podporami. Kiedyś na Yt widziałem bodajże(dawno temu, więc mogę ściemniać:) 4 patenty, a mi się udało ją ubić jeszcze inaczej. Moja metoda była wręcz banalna, łatwiejsza od tych podpór a to co na Yt to był jakiś hardcore z szybkim stylem i czarem. Jednak nie widzę tego filmu.

I to tylko na ostatnim poziomie trudności oraz wyłącznie przy "nalocie nietoperzy".Już o tym pisaliśmy, jedynym poważnym przeciwnikiem w Wiesku jest Dettlaff.
Jebaniec xD A ja byłem takim retardem, że bodajże na najłatwiejszym poziomie za 1 razem zwaliłem na siebie gruz, a za 2 mnie dogoniła. Wymyśliłem więc, że ją otruje co okazało się łatwiejsze od utopcaPoziom "droga do zagłady" ubiłem ją samym mieczem tak jak wszystkich pozostałych przeciwników w grze. Szach i mat.![]()

Ogolnie takie pytanko, jak przechodzicie RPG drugi czy trzeci raz to robicie inne wybory? Ja nie potrafię, nawet klasę postaci w BG3 ciężko mi było wybrać innąKurwa nie dalej jak miesiąc skończyłem grę razem z dodatkami (wiadomo że kolejny raz)![]()

Zawsze biały NOR-MAL-NY chłop, zawsze za ludźmi i zawsze jebać elfy do spodu.Ogolnie takie pytanko, jak przechodzicie RPG drugi czy trzeci raz to robicie inne wybory? Ja nie potrafię, nawet klasę postaci w BG3 ciężko mi było wybrać inną![]()
Różnie to bywa, w wieśku 2 aż prosiło się o 2 podejścia, Wieśka 3 ukończyłem w miarę podobnie, znając fabułę korygowalem delikatnie wybory. W mass effect raczej nie było zbyt dużych wyborów, w cyberpunku trochę z pomieszane zakończeniami. W Dragonage była zabawa z postaciami i pochodzeniem oraz zakończeniem. Baldura 3 ukończyłem tylko raz, też trzebaby przejść raz jeszcze Mroczna żądzą, ale za dużo gier za mało czasu.Ogolnie takie pytanko, jak przechodzicie RPG drugi czy trzeci raz to robicie inne wybory? Ja nie potrafię, nawet klasę postaci w BG3 ciężko mi było wybrać inną![]()
Kolega dobre tytuły ogrywaRóżnie to bywa, w wieśku 2 aż prosiło się o 2 podejścia, Wieśka 3 ukończyłem w miarę podobnie, znając fabułę korygowalem delikatnie wybory. W mass effect raczej nie było zbyt dużych wyborów, w cyberpunku trochę z pomieszane zakończeniami. W Dragonage była zabawa z postaciami i pochodzeniem oraz zakończeniem. Baldura 3 ukończyłem tylko raz, też trzebaby przejść raz jeszcze Mroczna żądzą, ale za dużo gier za mało czasu.

Już o tym pisaliśmy, jedynym poważnym przeciwnikiem w Wiesku jest Dettlaff.
?Ja skończyłem po raz kolejny jakoś na początku roku, więc akurat, żeby pod koniec zagrać ponownieKurwa nie dalej jak miesiąc skończyłem grę razem z dodatkami (wiadomo że kolejny raz)![]()

Tak, jakoś niechcący zrobiłem Ciri cesarzową. Dodatkowo po raz pierwszy udało mi się nie wyruchać obu i tym samym pominąć zadanie z "trójkątem" i to Yen, a nie Ciri wpadła do Corvo BiancoOgolnie takie pytanko, jak przechodzicie RPG drugi czy trzeci raz to robicie inne wybory? Ja nie potrafię, nawet klasę postaci w BG3 ciężko mi było wybrać inną![]()

DLC bardzo dobre na równi między sobą. Dettlaff to najtrudniejszy przeciwnik w calej grze. Szkoda, ze nie miał więcej czasu.

Dobrze, że się nie brałemKurwa nie dalej jak miesiąc skończyłem grę razem z dodatkami (wiadomo że kolejny raz)![]()

Powiedzcie mi czy warto te znaki zapytania na mapie czyścić, bo ja mam chory łeb w grach i nawet jak sobie mówię, że nie będę tego robił to chodzę wszędzie i wczoraj z dwie godziny zwiedzałem mapę w velen i w sumie nic ciekawego nie znalazłem. No może z dwa strzeżone skarby, gdzie była walka z jakimś potworem plus chyba jeden schemat wiedźmińskiego rynsztunku, ale mega mnie zanudziło. Chyba sprawdzę w poradniku gdzie są miejsca mocy żeby nie stracić punktów umiejętności i nie tracić czasu, bo ja tego nigdy nie skończę. Grę w gwinta odpuściłem całkowicie, pomimo że mi się to podoba, ale pamiętam ile czasu na to traciłem za 1 razem