Wiedzmin 3 - GameZone

Tech Demo.

Wszystko oskryptowane, dopieszczone na ostatni szczegół. Z prawdziwym gameplayem to nic nie będzie miał wspólnego.
Jeśli ktoś chce kupić to na konsolę i wierzy w to, że ta gra będzie tak wyglądać na PS5(nawet Pro) to polecam do preordera zamówić też maść na ból dupy.

No i warto przypomnieć sobie jak dobrze wyglądało TechDemo Cyberpunka i jak to się skończyło na premierę. :)
Myślisz, że są na tyle głupi by zrobić to co na premierę CP?

To nawet nie kwestia głupoty tylko tego, że w CDP już wielu ogarniętych ludzi odpowiedzialnych za sukces W3 i CP nie ma.
Nie wybiegałbym tak do przodu z wnioskami, że tamci ludzie byli tacy super.

Masa tych samych ludzi pracujących przy Wiedźminie 3(którego premiera też wywołała kontrowersje) pracowała też przy Cyberpunku, który może i się spiął finansowo ale na premierę był kompletnym gównem i ogromną klapą wizerunkową. Sukcesem to on może był kilka miesięcy później jak w końcu zaczął być grywalny(prawie). Mam dwóch znajomych którzy pracowali w CDRP przy CP - nikt kurwa poza górą nie mógł uwierzyć, że grę wypuszczają w takim stanie i co? I wypuścili. A dlaczego? Bo przyszli wkurwieni akcjonariusze i kazali im grę wypuścić, bo obsuwy i obsuwy, a przecież CDRP wszystkim wmawiał, że wszystko git, dobry przekaz leci, gierka jest w porządku.

-Wypuszczać grę
-Nie no, jeszcze chwila
-Wypuszczać, bo hajsu więcej nie dostaniecie
-Kurwa przypał xD Dobra, chuj jakoś to będzie, dzwońcie po Kijanu i niech się pouśmiecha do reklamy

CDRP to nie Rockstar gdzie jak przyjdzie ktoś wkurwiony to po prostu mu pomachamy wynikami sprzedaży z sharkcardów GTA Online i się odpierdoli na następne kilka lat.

A bo nie miałem tego zakończenia za pierwszym razem i chciałem zobaczyć czy może jaśnie pierdolnięta sypnie jeszcze złotem jak obie przeżyją czy coś... A chciałem przejść w inny sposób, dlatego też tym razem poszedłem w rozwiązanie z Ukrytym. W nagrodę przynajmniej otrzymałem najmocniejszą zbroję w grze. Jedyny minus to jej kanciasty wygląd.

No nic, teraz chyba wypije eliskir oczyszczenia i zmienie wszystko na znaki/alchemię, nigdy tak nie grałem bo najbardziej mnie ciekawiła szermierka, ale teraz celowo omijałem pytajniki na mapie itd. żeby sobie polatać na wyższym poziomie, bo potwory i bandyci poza zadaniami skalują się też poziomem, więc może być zabawa.

Mają w ogóle kogokolwiek kto miałby czas pracować na dlc kiedy robią parę projektów naraz? (główny nacisk na wieśku 4 ale reszta w fazie koncepcyjnej albo powoli wchodzi w preprodukcję)
Dlc do cyberpunka robi studio zewnętrzne. Więc nic niemożliwego.

Back