Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
W przerwie świątecznej wrócę do grania. 3 razy skończyłem to chyba za małoZrobiliście mi ochotę.
Odpalam nowa grę plus![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W przerwie świątecznej wrócę do grania. 3 razy skończyłem to chyba za małoZrobiliście mi ochotę.
Odpalam nowa grę plus![]()

7 albo 8. Moja żona nienawidzi tej gry.W przerwie świątecznej wrócę do grania. 3 razy skończyłem to chyba za mało![]()
Moja mówiła, że sam jestem zaraza7 albo 8. Moja żona nienawidzi tej gry.

Moja mówiła, że sam jestem zaraza![]()

Ale książki Sapkowskiego lubi. Weź tu zrozum te baby.7 albo 8. Moja żona nienawidzi tej gry.
Ja właśnie się zbieram i też chyba plejaka kupie. Wiedźmin, ufc i nba i jestem w raju.Jak kupię ps5 to jadę od nowa.
No ja wlasnie wiedzmaka zabieram sie ograc, ufc 3 jest calkiem spoko, ale szybko mi sie znudzila, ufc 4 slabsza od 3 dla mnie. Teraz mam ps extra, takze mam tych gier do ogrania mase, a gram raz na pol roku, jak juz sie wciagne to skoncze, ale najgorzej zaczac.Ja właśnie się zbieram i też chyba plejaka kupie. Wiedźmin, ufc i nba i jestem w raju.
Jak M wyskoczy jakaś promka na PS4 to chyba kupię. Stara mnie zajebieNo ja wlasnie wiedzmaka zabieram sie ograc, ufc 3 jest calkiem spoko, ale szybko mi sie znudzila, ufc 4 slabsza od 3 dla mnie. Teraz mam ps extra, takze mam tych gier do ogrania mase, a gram raz na pol roku, jak juz sie wciagne to skoncze, ale najgorzej zaczac.

Będzie potrzebny olej przeciwko starejJak M wyskoczy jakaś promka na PS4 to chyba kupię. Stara mnie zajebie![]()

Dam jej eliksir jakiego nie było w grze.Będzie potrzebny olej przeciwko starej![]()

I juz wiem, ze rozmawiam z powaznym czlowiekiem.Dam jej eliksir jakiego nie było w grze.
Jego nazwa to.
.Perła chmielowa

Roszczeniowe szmaty
![]()
Wiedźmin 3 - CD Projekt RED odpowiada na brak ukraiÅskiej lokalizacji w grze - GRYOnline.pl
Next-genowa aktualizacja do Wiedźmina 3 staÅa siÄ ÅºródÅem wielkich kontrowersji. Pewna ukraiÅska artystka zarzuciÅa studiu CD Projekt RED ignorancjÄ z powodu braku jej ojczystego jÄzyka w grze. Deweloper wystosowaÅ komunikat.www.gry-online.pl

Zazdroszczę, moja kotwica za to ograła podstawkę w nie całe dwa tygodnie, a nie opacznie wystrzelałem się, że mam też dodatki.. teraz pewnie szykują się kolejne tygodnie bez dostępu do komputera i ciepłego obiadu :(7 albo 8. Moja żona nienawidzi tej gry.
niech sobie ukraińskie kurwy same przetłumaczą
![]()
Wiedźmin 3 - CD Projekt RED odpowiada na brak ukraiÅskiej lokalizacji w grze - GRYOnline.pl
Next-genowa aktualizacja do Wiedźmina 3 staÅa siÄ ÅºródÅem wielkich kontrowersji. Pewna ukraiÅska artystka zarzuciÅa studiu CD Projekt RED ignorancjÄ z powodu braku jej ojczystego jÄzyka w grze. Deweloper wystosowaÅ komunikat.www.gry-online.pl
Bez ogrania 1 części za 2 część bym się nie zabierał. Chyba że odpalisz jakieś streszczenie fabuły na YT xd@billmurray i reszta konsolowców. Kiedyś chyba o to pytałem, ale zapomniałem. Braciak mi podrzucił Horizona nowego, tego Forbidden West. Warto odpalać jak 1 nie skończyłem i gdzieś się zaciąłem? Czy jednak żeby kupy się trzymało to najpierw do 1 wrócić?
@Baasteek nie przelogowales się@billmurray i reszta konsolowców. Kiedyś chyba o to pytałem, ale zapomniałem. Braciak mi podrzucił Horizona nowego, tego Forbidden West. Warto odpalać jak 1 nie skończyłem i gdzieś się zaciąłem? Czy jednak żeby kupy się trzymało to najpierw do 1 wrócić?
Skończę Ragnaroka i robię chyba kolejne podejście, ale po raz pierwszy na konsoli
To jest w trybie foto, a gram na wydajności w 60 FPS.Skończę Ragnaroka i robię chyba kolejne podejście, ale po raz pierwszy na konsoli
Wygląda top, na których ustawieniach tak śmiga?