Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
W przerwie świątecznej wrócę do grania. 3 razy skończyłem to chyba za małoZrobiliście mi ochotę.
Odpalam nowa grę plus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W przerwie świątecznej wrócę do grania. 3 razy skończyłem to chyba za małoZrobiliście mi ochotę.
Odpalam nowa grę plus
7 albo 8. Moja żona nienawidzi tej gry.W przerwie świątecznej wrócę do grania. 3 razy skończyłem to chyba za mało
Moja mówiła, że sam jestem zaraza7 albo 8. Moja żona nienawidzi tej gry.
Moja mówiła, że sam jestem zaraza
Ale książki Sapkowskiego lubi. Weź tu zrozum te baby.7 albo 8. Moja żona nienawidzi tej gry.
Ja właśnie się zbieram i też chyba plejaka kupie. Wiedźmin, ufc i nba i jestem w raju.Jak kupię ps5 to jadę od nowa.
No ja wlasnie wiedzmaka zabieram sie ograc, ufc 3 jest calkiem spoko, ale szybko mi sie znudzila, ufc 4 slabsza od 3 dla mnie. Teraz mam ps extra, takze mam tych gier do ogrania mase, a gram raz na pol roku, jak juz sie wciagne to skoncze, ale najgorzej zaczac.Ja właśnie się zbieram i też chyba plejaka kupie. Wiedźmin, ufc i nba i jestem w raju.
Jak M wyskoczy jakaś promka na PS4 to chyba kupię. Stara mnie zajebieNo ja wlasnie wiedzmaka zabieram sie ograc, ufc 3 jest calkiem spoko, ale szybko mi sie znudzila, ufc 4 slabsza od 3 dla mnie. Teraz mam ps extra, takze mam tych gier do ogrania mase, a gram raz na pol roku, jak juz sie wciagne to skoncze, ale najgorzej zaczac.
Będzie potrzebny olej przeciwko starejJak M wyskoczy jakaś promka na PS4 to chyba kupię. Stara mnie zajebie
Dam jej eliksir jakiego nie było w grze.Będzie potrzebny olej przeciwko starej
I juz wiem, ze rozmawiam z powaznym czlowiekiem.Dam jej eliksir jakiego nie było w grze.
Jego nazwa to.
.Perła chmielowa
Roszczeniowe szmaty
CD Projekt RED odpowiada na zarzuty o brak jÄzyka ukraiÅskiego w Wiedźminie 3 | GRYOnline.pl
Next-genowa aktualizacja do Wiedźmina 3 staÅa siÄ ÅºródÅem wielkich kontrowersji. Pewna ukraiÅska artystka zarzuciÅa studiu CD Projekt RED ignorancjÄ z powodu braku jej ojczystego jÄzyka w grze. Deweloper wystosowaÅ komunikat.www.gry-online.pl
Zazdroszczę, moja kotwica za to ograła podstawkę w nie całe dwa tygodnie, a nie opacznie wystrzelałem się, że mam też dodatki.. teraz pewnie szykują się kolejne tygodnie bez dostępu do komputera i ciepłego obiadu :(7 albo 8. Moja żona nienawidzi tej gry.
niech sobie ukraińskie kurwy same przetłumaczą
CD Projekt RED odpowiada na zarzuty o brak jÄzyka ukraiÅskiego w Wiedźminie 3 | GRYOnline.pl
Next-genowa aktualizacja do Wiedźmina 3 staÅa siÄ ÅºródÅem wielkich kontrowersji. Pewna ukraiÅska artystka zarzuciÅa studiu CD Projekt RED ignorancjÄ z powodu braku jej ojczystego jÄzyka w grze. Deweloper wystosowaÅ komunikat.www.gry-online.pl
Bez ogrania 1 części za 2 część bym się nie zabierał. Chyba że odpalisz jakieś streszczenie fabuły na YT xd@billmurray i reszta konsolowców. Kiedyś chyba o to pytałem, ale zapomniałem. Braciak mi podrzucił Horizona nowego, tego Forbidden West. Warto odpalać jak 1 nie skończyłem i gdzieś się zaciąłem? Czy jednak żeby kupy się trzymało to najpierw do 1 wrócić?
@Baasteek nie przelogowales się@billmurray i reszta konsolowców. Kiedyś chyba o to pytałem, ale zapomniałem. Braciak mi podrzucił Horizona nowego, tego Forbidden West. Warto odpalać jak 1 nie skończyłem i gdzieś się zaciąłem? Czy jednak żeby kupy się trzymało to najpierw do 1 wrócić?
Skończę Ragnaroka i robię chyba kolejne podejście, ale po raz pierwszy na konsoli
To jest w trybie foto, a gram na wydajności w 60 FPS.Skończę Ragnaroka i robię chyba kolejne podejście, ale po raz pierwszy na konsoli
Wygląda top, na których ustawieniach tak śmiga?