Podwieszony Walny Zlot Cohones'15 podczas KSW 33 - Musisz tam być!

W którym to było momencie? W sensie po gali jakoś późno (wtedy mnie nie było i był jeden z nas) czy przed galą/w jej czasie? Bo przed galą nie było od nas nikogo, a na gali byłem tylko ja i nie przypominam sobie, żebym tytułował Miszona TJem :D
Po gali, Konrad. Założyliśmy się o JD o wynik walki Jones - Cormier.

Zdrajca @Wewiur będzie wiedział, ale nie wiem czy wypada podawać tu ksywę tego brodacza ;p
Chyba, że założy tu konto
Zdrajca @Wewiur poparł ideę rebrandingu Krakowa na Krakowskie Favele (warszawsko (ja i Suchar)-wrocławsko (Mes z podkreślnikiem)-knurowsko (Matszo)-krakowska(Wewiur) rozkmina)). Także od soboty na polskiej mapie MMA nie ma Krakowa, są Krakowskie Favele.

Dzięki wszystkim! Oglądanie MMA w gronie ogarniętych osób w temacie podnosi rangę tego wydarzenia i radykalnie zwiększa satysfakcję :beer:
@Mes_ Mordo-ryju, pozdrówka! Rozkminy konkret :lol:
No i swoisty wątek Polityka po zakończeniu gali przy małym stoliku na środku z @Jakub Bijan bezcenna.
Konieczne trzeba powtórzyć w Wwa.

Eh wreszcie normalny nick:D eh pany jany:) na krakowskich mini zlotach jest zawsze identyczna atmosfera, kto może niech wpada, bo ekipa jest zacna.

Zdrajca @Wewiur poparł ideę rebrandingu Krakowa na Krakowskie Favele (warszawsko (ja i Suchar)-wrocławsko (Mes z podkreślnikiem)-knurowsko (Matszo)-krakowska(Wewiur) rozkmina)). Także od soboty na polskiej mapie MMA nie ma Krakowa, są Krakowskie Favele.
Przecież @Mes_ jest z sosnowca. Swoją drogą ciekawy dialog wie wywiązał w pociągu powrotnym do Katowic. Mes z podkreślnikiem sie obudził i pyta gdzie jesteśmy, @halibut odpowiada, że w Krakowie i wszyscy w koło z nas jebią. Jakieś 5 minut później @Mes_ znowu otwiera oczy i mówi
Ryboooo
co?
My poważnie jesteśmy jeszacze w Krakowie? :D

Przecież @Mes_ jest z sosnowca. Swoją drogą ciekawy dialog wie wywiązał w pociągu powrotnym do Katowic. Mes z podkreślnikiem sie obudził i pyta gdzie jesteśmy, @halibut odpowiada, że w Krakowie i wszyscy w koło z nas jebią. Jakieś 5 minut później @Mes_ znowu otwiera oczy i mówi
Ryboooo
co?
My poważnie jesteśmy jeszacze w Krakowie? :D

Hahaha to było piękne - 5 minut spania po ruszeniu z krakowa, budzę go do kontroli a ten pewny, że dojeżdżamy już do Katowic.
Mina wkurwionego konduktora też bezcenna - @Mes_ szukał dobre 5-8 minut swojego biletu.

Najlepsza to była plota, że człowiek z lowkinga jest z KSW i ma swojego kierowcę, który na telefonie notuje wszystko co słyszy.

@SCStunner to ten o wyglądzie prawdziwego aryjczyka?
Ja!
Bundesarchiv_Bild_183-2007-0329-501,_Reichsgr%C3%BCndungsfeier,_Schulklasse.jpg

To tak jak z rządem Vichy i norweskim rządem Vidkuna Quinslinga , potrzebny był ktoś kto z lokalnych żeby podpisać i uwiarygodnić.
Ale on jest kurwa z Orłów czy z innego przysiułka na Podkarpaciu:D

Fajnie że ludzie sie juz nie boją twarzówek wrzucać na forum-po UFC Kraków fota z tramwaju była tajna:D

Ale on jest kurwa z Orłów czy z innego przysiułka na Podkarpaciu:D

Fajnie że ludzie sie juz nie boją twarzówek wrzucać na forum-po UFC Kraków fota z tramwaju była tajna:D
@Wewiur już się Ciebie wypierają :) Jak ktoś na przypale wrzuci dużo materiałów na wszystkich bez zgody to już za późno żeby coś zrobić. I potem będzie Cohones hejerzy (Jedziesz z kurwą jedziesz), szowiniści (Cycki! Cycki!), nacjonaliści (Jebać muzułmanów) oraz pijacy (dowolny fragment)

Dzisiaj na spokojnie nadrobiłem cały temat. Było dobrze fchuj, chociaż byłem tylko po gali. KSW w Wawie... Mam zamiar chyba być na całym zlocie.

Przemyślenia i historie: Najbardziej nie boli to, że w tej całej Banialuce urocza pani sprzedająca... zapytała mnie o dowód. Kurwa. Oczywiście cały wypadł nie mógł być idealny, w drodze powrotnej (pendolino 6 godzin jadę) jakaś inna urocza pani rzuciła się pod mój pociag i 2 godziny obsuwy. Materiał z typowaniem Cohones powinien @Dooży&Grooby zgrać niedługo. Zadebiutowałem jak dziennikarz. Nie żałuję ani minuty w barze i żadnej złotówki. Częśc osób znałem, część poznałem. Na prawdę było świetnie. Z Doożym garnęliśmy galę i byliśmy po. Jak z Doożym, Vickiem, Mario i innymi byliśmy w Banialuce to koło nas siedziały jakieś raszple (supermario wyrywał), jedna z nich wyglądała jak Gabi Garcia. Kurwa. Serio.

Byłem kierownikiem wycieczki po krakowie (Droga wycieczko, kierujemy sie na żółtym parasolem), zjadłem kebaby w tym samym miejscu co po UFC. W hostelu byłem o 6, spałem 3 godziny i na pociąg.

Wymienię w osobnym akapicie: @supermario TO MÓJ MISTRZ! Dla mnie kurde mistrz tego wyjazdu. Z kim on się nie chciał bić, z kim się nie chciał wyzywać :D Pozytywny świr, musismy zabalować kiedyś jeszcze :D Śmiechu było wiele. Bardzo wiele.

@Vic3k - no kurwa mega ziomeczek. Najdłużej dotrzymywał nam towarzystwa. I ma super fajną koleżankę, którą spotkaliśmy na mieście i która ewidentnie chciała się do mnie tulić :D
@kaczka41 @halibut - w porzadku ludzie, internet lubi kształtować inne charaktery. Ale w realu na prawdę super.
@VoRaNeK miałeś wrócić po gali, bo Ci piwo wisiałem za wszystkie linki!
@Cloud - super rozmowy uwiecznione na wideo :D
@DanHendoTKO @Perfumiarz - zniknęliście nam momentalnie, martwiłem się :D
@Jakub Bijan - miło było poznać!
@Inną ekipę, @Wewiur i Wilku, pozdro!
@Comber @Orest całkiem inaczej as sobie wyobrażałem

Dziękuję każdemu tutaj niewymienionemu, i tym wymienionym, z kzdym z Was mam zamiar się jeszcze napić przy okazji innych zlotów. Było zajebiście i jest co wspominać. Licze, że widzimy się na Warszawie!

DZIĘKI!

Gdyby nie ta angina... już bym tam warował :(
Speniał chłopak.
Atmosfera na hali jest tak slaba, ze powoli zaczynam zalowac, ze na zlot od razu nie pojechalem :wall:
Tak niestety wygląda większość gal KSW (w sensie atmosfera). Ale przecież nie jesteś prawdziwym fanem jak nie oglądasz na hali.
Awantura na Szczepańskim. Hehe. Trochę gazu pieprzowego mam w ustach.
Co gdzie kiedy jak i czemu nie kojarzę?!
Tutaj walka i reakcja jak Cipek nazbierał od Mameda.

SUPERM MARIO MÓJ MISTRZ!
I tu dłuższy materiał już po gali. Nie wiem czemu nie mogłem obrócić obrazu, cały czas robi mi się na skos. Jak się uda to wrzucę poprawione.

Oczywiście monolog jebłem do kamery. Pozytywnie fchuj mordy!

Droga wycieczko, kierujemy sie na żółtym parasolem
Chciałem się śmiać słysząc to po raz pierwszy, ale @MuraS śmieje się z tego, że się śmieje i teraz wstydzę się śmiać na Cohonesowych zlotach :<

@DanHendoTKO @Perfumiarz - zniknęliście nam momentalnie, martwiłem się :D
Ale czekaj dwa pytania:
1) Kiedy zniknęliśmy? W knajpie czy na ulicy?
2) Martwiliście się że zniknąłem czy ze z Pervertem? To bardzo ważne bo wystawiacie opinię mnie i pervertowi.... :confused:

Chciałem się śmiać słysząc to po raz pierwszy, ale @MuraS śmieje się z tego, że się śmieje i teraz wstydzę się śmiać na Cohonesowych zlotach :<

Ale czekaj dwa pytania:
1) Kiedy zniknęliśmy? W knajpie czy na ulicy?
2) Martwiliście się że zniknąłem czy ze z Pervertem? To bardzo ważne bo wystawiacie opinię mnie i pervertowi.... :confused:
Ja co chwilę o żółtym parasolu krzyczałem :D

Wszedłem do Maca do kibla i potem już części osób nie było. Ogólnie, ze was nie ma. Ale wiedziałem, ze dacie rade :D

No i zapomniałem dodać - POTWIERDZAM, ŻE @MMAkłowicz nie jest żadnym trollem tylko spoko gościem!

@midern
@Wewiur
Dziękujcie, że wyglądacie tak młodo i pytają się Was o wiek. Może gdy będziecie w wieku Kaczki(jego rocznik 41) to będzie wyglądali o 40 lat mniej.
Może mniej bzykania teraz, ale nabzykacie się młodych panienek na starość. A My, wyglądający staro, będziemy zazdrościć.

Kurcze, który to był taki pijany w okularach, chudy łysy? To był @supermario ? Bo pamiętam, że ubzdurał sobie, że kelnerka na niego leci i musiałem mu uświadamiać, że się myli i nie jest najlepszym pomysłem by w stanie, gdy ledwo stoi na nogach i śmierdzi kilkoma rodzajami piwa, wchodził z nią w romantyczną rozmowę ;p

@midern
@Wewiur
Dziękujcie, że wyglądacie tak młodo i pytają się Was o wiek. Może gdy będziecie w wieku Kaczki(jego rocznik 41) to będzie wyglądali o 40 lat mniej.
Może mniej bzykania teraz, ale nabzykacie się młodych panienek na starość. A My, wyglądający staro, będziemy zazdrościć.

Kucze, który to był taki pijany w okularach, chudy łysy? To był @supermario ? Bo pamiętam, że ubzdurał sobie, że kelnerka na niego leci i musiałem mu uświadamiać, że się myli i nie jest najlepszym pomysłem by w stanie, gdy ledwo stoi na nogach i śmierdzi kilkoma rodzajami piwa, wchodził z nią w romantyczną rozmowę ;p
Ja chcę brodę zapuścić, ale na razie to nie wychodzi. A po studniówce... w lutym planuję na łyso się ojebać.

Tak, to supermario. Mario jest super. Pozdro!

@midern łosiu, przecież się poznaliśmy na UFC w Krakowie, więc jak mogłeś sobie nas inaczej wyobrażać? :O My piliśmy w 5 osob przed lokalem, gdy wy grzaliście dupy w środku. Żałujcie, bo były dwie bójki pod rząd i do tego jakiś przypadkowy typ za nastraszenie ochroniarza dostał KO, że żona musiała go zbierać wraz z okularami, które spadły metr dalej :D

@midern łosiu, przecież się poznaliśmy na UFC w Krakowie, więc jak mogłeś sobie nas inaczej wyobrażać? :O My piliśmy w 5 osob przed lokalem, gdy wy grzaliście dupy w środku. Żałujcie, bo były dwie bójki pod rząd i do tego jakiś przypadkowy typ za nastraszenie ochroniarza dostał KO, że żona musiała go zbierać wraz z okularami, które spadły metr dalej :D
Byłem w Krakowie, widziałem Was ja siedzieliście i piliście, ale Was dobrze nie zapamiętałem, nie gadaliśmy dużo. Poza tym, łosiu, teraz mżesz być pewny, że nie zapomnę :D Wtedy byłem młody i głupi. A my siedzieliśmy w środku i robiliśmy miejsce dla wszystkch. Szkoda, że nie widziałem bitek. Szczękę i tak w hostelu zostawiłem. Ale ja się nie biję na ulicy.

Back