Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak. Jakbyś mógł z nią porozmawiać to by było fajnie.Nie pozwoli ci oglądać półnagich facetów z innymi facetami, samemu?![]()
Ej serio nie rozumiem, po co brać dziewczynę na taki zlot? No offence, ale na piwo z kumplami tez wychodzisz z dziewczyną? Ona na spotkanie przy winie z koleżankami tez Cię zabiera?Będę z dziewczyną. Trochę strach ją brać ale wierzę w kolegów z forum :p
Tak. Jakbyś mógł z nią porozmawiać to by było fajnie.![]()
Po co? Żeby oglądnąć ksw z ludźmi którzy ogarniają i napić się dobrego piwa. Jakbym przyjechał z bratem bo by było ok a z dziewczyną nie?Ej serio nie rozumiem, po co brać dziewczynę na taki zlot? No offence, ale na piwo z kumplami tez wychodzisz z dziewczyną? Ona na spotkanie przy winie z koleżankami tez Cię zabiera?
Zajebiste Andrzejki, 50 schlanych samców drących mordę: Zabij kurwe zabij:)@Orest a może po prostu zorganizował jej Andrzejki? :D
Chyba nigdy nie byles na tego typu imprezach, tylko uprzedz luba, ze bedzie bydlo troche:)Po co? Żeby oglądnąć ksw z ludźmi którzy ogarniają i napić się dobrego piwa. Jakbym przyjechał z bratem bo by było ok a z dziewczyną nie?![]()
Potwierdzam - to nie klimat dla bab :PZajebiste Andrzejki, 50 schlanych samców drących mordę: Zabij kurwe zabij:)
Chyba nigdy nie byles na tego typu imprezach, tylko uprzedz luba, ze bedzie bydlo troche:)
Ona zdaje sobie z tego sprawę. Na gale chętnie chodzi, piwa kraftowe chętnie próbuje, na ksw dobre walki które chce oglądnąć także luz. Nie musicie się o mnie martwić. Ale doceniam troskę.Chyba nigdy nie byles na tego typu imprezach, tylko uprzedz luba, ze bedzie bydlo troche:)
W pralni chemicznej baba powiedziala zebym posmarowal ja czarna pasta do butow, ze ona nie da rady nic z tym juz zrobicO właśnie @Baasteek miałem już wczoraj pytać,udało Ci się coś zrobić z kurtką czy dalej lipa?
Moja na galę tez chetnie chodzi, ale na mordownie bym ja nie zabrał, kto co lubi, pozdro:)Ona zdaje sobie z tego sprawę. Na gale chętnie chodzi, piwa kraftowe chętnie próbuje, na ksw dobre walki które chce oglądnąć także luz. Nie musicie się o mnie martwić. Ale doceniam troskę.
To jest klucz. Troche znam takie kibicowskie meskie wypady i to, ze kobieta lubi piwo i gale nie znaczy, ze bedzie jej sie podobalo darcie ryja przez 50 nachlanych chlopow :DMoja na galę tez chetnie chodzi, ale na mordownie bym ja nie zabrał,
LISTA OBECNOŚCI:
Cloud,
Szady,
Jakub Bijan,
Comber,
Orest,
Gienek,
Vic3k,
Seven25,
Nameless,
Halibut (+1),
MMAKłowicz,
Wewiur,
Puczi,
SCStunner (90 %),
Baasteek,
Muras,
coś nie widzę tych 50 osób ;)
zauważ, że wielu z nas waży tyle co dwie osoby, zajmuje miejsca za dwie osoby, pije za 5 osób.
Nie dla bab? Cały wstęp poświęciłeś na rozmowy o praniu!Potwierdzam - to nie klimat dla bab :P
Szukaj knajpy hejterze!@matihanys nie byleś na pierwszym zlocie, nie?:)
I gdzie hejt w mojej wypowiedzi? Nie gwiazdorz Masu, bo przegwiazdorzysz:)
W szczytowym momencie było ponad 50 chlopa, więc teraz nie przewiduje mniej :)@Orest Byłem w tej knajpie na chwile![]()
Ale gruba ręka na zdjęciu.
W szczytowym momencie było ponad 50 chlopa, więc teraz nie przewiduje mniej :)
Tak - bylem bardzo przejety i zmeczonyNie dla bab? Cały wstęp poświęciłeś na rozmowy o praniu!