Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Impreza bez awantury to jak wesele bez awantury. Czyli chujowo. Na kogo stawiać hajsy?
Popuś, czy to Ty?pozazdroscic super sprawa mnie niestety nie bedzie raz mieszkam na wyspach dwa nie mam paszportu ani dowodu hi hi mze nastepnym razem
A to Polonia poza Muranowem jeszcze gdzies isntieje? Chyba ze na Muranowie byles :DCzy @Masu się nie pojawi, bo ryba będzie? Liczyłem na jakieś małe zakłady :(
mnie we wtorek w nocy zadano pytanie, za kim jestem Legią czy Polonią. Niestety. Okazało się że nie znam piosenek legijnych, ale znam takich co znają piosenki. WIN = WIN.
A kończąc to pierdolololo - będę, może nawet z jakąś koleżanką.
Nowolipki.A to Polonia poza Muranowem jeszcze gdzies isntieje? Chyba ze na Muranowie byles :D
Ba:)Fajna i wygodna lokalizacja
Hej Panowie: robimy prowizoryczną listę obecności, którą będę uaktualniał w pierwszym poście. Napiszcie proszę w osobnym poście kto przyjedzie i czy ewentualnie kogoś bierzecie dodatkowo. Dzięki!
To tylko lista mająca na celu ustalić frekwencję.
i stolik, nie zapominajmy o stoliku, gdzie sie zmieszcza te wszystkie skladniki?zaznaczyć żeby ustawili kuchenke na srodku sali.
Zwlaszcza jeśli chodzi o sędziowanie mmaniesamowitej atmosferze specjalistów z każdej dziedziny, oglądać zmagania zawodników
Niech się glupki ucząkurwa, a mnie może nie być....
PRZEKLINAM WAS, STUDIA!!!!!!!!!!!
biorę ją i jej koleżanki. wszystkie razem w socjalnym. za oglądanie po dyszkę od łebka. tak i nie będę używał szczerości jako bajery ;)Panowie jak się nas dużo zdeklaruje to łatwiej mi będzie coś wynegocjować z managerką. @Perfumiarz jako najlepszy dzik zaoferujesz swoją cnotę dla niej, żeby była bardziej przychylną? ;)