Miszon
Grabarz
Mam mniej niż 180 cm i taki bemben jak teraz nie bardzo przyciąga dziewczyny ;)Chcesz być Wyjątkowej Klasy... Mężczyzną? :D
Moja waga naturalna to 75.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam mniej niż 180 cm i taki bemben jak teraz nie bardzo przyciąga dziewczyny ;)Chcesz być Wyjątkowej Klasy... Mężczyzną? :D
Mam mniej niż 180 cm i taki bemben jak teraz nie bardzo przyciąga dziewczyny ;)
Moja waga naturalna to 75.
Serio ciężka? Nie wyglądasz. Ja jak się ogarnę to będę -77, póki co lekka :<Ciężka, choć zbiłbym do półciężkiej.
To ja ale jest jeszcze ktoś :DAtomowa, ten kto się tam wpisał, musi to być kobieta. Nie widzę innej opcji.
Ujawnij się!![]()
Z rana po kupie i wysikaniu jakieś 98kg :)Serio ciężka? Nie wyglądasz. Ja jak się ogarnę to będę -77, póki co lekka :<
o co chodzi z tym Gamrotem?Gamrot miał racje
Miał, racje, że na cohones to hejtery tylko czipsy wpierdalajoo co chodzi z tym Gamrotem?

a moze najebani mniensniami w opor?Najwięcej ludzi w ciężkiej, potem półciężkiej? Grubasy!

Przyjdzie redakcja to się średnia zaniży.Miał, racje, że na cohones to hejtery tylko czipsy wpierdalajo
Widzę, że dziwnie się to rozkłada na cohones. Najwięcej ludzi w ciężkiej, potem półciężkiej? Grubasy!
0,5kg do półśredniej, przypakuje się![]()
Bo mam dużą niedowagę?Poniżej 48 kg, już cię lubię![]()

Bo mam dużą niedowagę?![]()

Nawet tak nie bluźnij !Bo mam dużą niedowagę?![]()
Dziś wolne, ale atomowa nie moją kategorią. Choć mimo żarcia sporego to jednak praca sprawia, że nie nabieram i ciało zostawia sobie taką masę jaka mu pasuje w stosunku do tego co robię w życiu ;) Także marzenia o limicie piórkowej pozostawię na przyszłość. Kogucia mi bliższa :>
Jak masz trochę tłustego na brzuchu, to raczej nie jesz za mało.Dziś wolne, ale atomowa nie moją kategorią. Choć mimo żarcia sporego to jednak praca sprawia, że nie nabieram i ciało zostawia sobie taką masę jaka mu pasuje w stosunku do tego co robię w życiu ;) Także marzenia o limicie piórkowej pozostawię na przyszłość. Kogucia mi bliższa :>
.Nie bluźnienie a czysta prawda, niestety jedni się mierzą z otyłością a inni mają problem żeby przytyćNawet tak nie bluźnij !

Nie bluźnienie a czysta prawda, niestety jedni się mierzą z otyłością a inni mają problem żeby przytyć![]()
Przytyć?? Zabraniam ci !Nie bluźnienie a czysta prawda, niestety jedni się mierzą z otyłością a inni mają problem żeby przytyć![]()
Przytyć? Zabraniam ci !
pracowalem kiedy w porcie i powiem Ci, ze wytrzymalosc owszem wazna ale co po niej jak gosciu 60 kilowego wora nawet nie ruszy a moze byc nie wiem jak wytrzymaly. Ogolnie to majster jak widzial kandydata do roboty ponizej 80 kg to bylo raczej dowidzenia skontaktujemy sie z panem akurat w tej pracy wazniejsza byla na poczatek sila a wytrzymalosc przychodzila z czasem i o wiele latwiej bylo ja wyrobic niz wlasnie te sile.W pracy zwykle liczy się wytrzymałość = czerwone włókna = małe mięśnie. Bez dużych obciążeń raczej nie nabierzesz masy. Ale jak nie chcesz to ok :)