Miszon
Grabarz
Mam mniej niż 180 cm i taki bemben jak teraz nie bardzo przyciąga dziewczyny ;)Chcesz być Wyjątkowej Klasy... Mężczyzną? :D
Moja waga naturalna to 75.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam mniej niż 180 cm i taki bemben jak teraz nie bardzo przyciąga dziewczyny ;)Chcesz być Wyjątkowej Klasy... Mężczyzną? :D
Mam mniej niż 180 cm i taki bemben jak teraz nie bardzo przyciąga dziewczyny ;)
Moja waga naturalna to 75.
Serio ciężka? Nie wyglądasz. Ja jak się ogarnę to będę -77, póki co lekka :<Ciężka, choć zbiłbym do półciężkiej.
To ja ale jest jeszcze ktoś :DAtomowa, ten kto się tam wpisał, musi to być kobieta. Nie widzę innej opcji.
Ujawnij się!
Z rana po kupie i wysikaniu jakieś 98kg :)Serio ciężka? Nie wyglądasz. Ja jak się ogarnę to będę -77, póki co lekka :<
o co chodzi z tym Gamrotem?Gamrot miał racje
Miał, racje, że na cohones to hejtery tylko czipsy wpierdalajoo co chodzi z tym Gamrotem?
a moze najebani mniensniami w opor?Najwięcej ludzi w ciężkiej, potem półciężkiej? Grubasy!
Przyjdzie redakcja to się średnia zaniży.Miał, racje, że na cohones to hejtery tylko czipsy wpierdalajo
Widzę, że dziwnie się to rozkłada na cohones. Najwięcej ludzi w ciężkiej, potem półciężkiej? Grubasy!
0,5kg do półśredniej, przypakuje się
Poniżej 48 kg, już cię lubięTo ja ale jest jeszcze ktoś :D
Bo mam dużą niedowagę?Poniżej 48 kg, już cię lubię
Bo mam dużą niedowagę?
Nawet tak nie bluźnij !Bo mam dużą niedowagę?
Dziś wolne, ale atomowa nie moją kategorią. Choć mimo żarcia sporego to jednak praca sprawia, że nie nabieram i ciało zostawia sobie taką masę jaka mu pasuje w stosunku do tego co robię w życiu ;) Także marzenia o limicie piórkowej pozostawię na przyszłość. Kogucia mi bliższa :>
Jak masz trochę tłustego na brzuchu, to raczej nie jesz za mało.Dziś wolne, ale atomowa nie moją kategorią. Choć mimo żarcia sporego to jednak praca sprawia, że nie nabieram i ciało zostawia sobie taką masę jaka mu pasuje w stosunku do tego co robię w życiu ;) Także marzenia o limicie piórkowej pozostawię na przyszłość. Kogucia mi bliższa :>
Nie bluźnienie a czysta prawda, niestety jedni się mierzą z otyłością a inni mają problem żeby przytyćNawet tak nie bluźnij !
Nie bluźnienie a czysta prawda, niestety jedni się mierzą z otyłością a inni mają problem żeby przytyć
Przytyć?? Zabraniam ci !Nie bluźnienie a czysta prawda, niestety jedni się mierzą z otyłością a inni mają problem żeby przytyć
Przytyć? Zabraniam ci !
pracowalem kiedy w porcie i powiem Ci, ze wytrzymalosc owszem wazna ale co po niej jak gosciu 60 kilowego wora nawet nie ruszy a moze byc nie wiem jak wytrzymaly. Ogolnie to majster jak widzial kandydata do roboty ponizej 80 kg to bylo raczej dowidzenia skontaktujemy sie z panem akurat w tej pracy wazniejsza byla na poczatek sila a wytrzymalosc przychodzila z czasem i o wiele latwiej bylo ja wyrobic niz wlasnie te sile.W pracy zwykle liczy się wytrzymałość = czerwone włókna = małe mięśnie. Bez dużych obciążeń raczej nie nabierzesz masy. Ale jak nie chcesz to ok :)