Uzależnienia #bezhashtagaaleprawiezy

poznałem stronę hyperreal.info i dowiedziałem się w kilka minut, że zdobycie "czegos fajnego" zajmie mi tyle, co droga do apteki
wiem, każdy ma swój rozum, ale to wydawał mi sięmagiczny, mistyczny świat sralalala
i się wjebałem
Poczytuje hyperreal od 4 lat mam 19 i poza ganją nic nie wziąłem chociaż chciałem, zależy od cżłowieka od samego czytania nie zaczałeś brać

Poczytuje hyperreal od 4 lat mam 19 i poza ganją nic nie wziąłem chociaż chciałem, zależy od cżłowieka od samego czytania nie zaczałeś brać
przypierdalasz się w każdym temacie do każdego weź cos poruchaj w końcu dzieciaku to ci cisnienie zejdzie

u mnie doszly sklonnosci, sytuacja rodzinna blablabla, prawda jest taka, ze bylem mlody, glupi, bardzo bardzo "niezniszczalny kozak", i wyszlo, jak wyszlo
sama strona to niesamowta kopalnia wiedzy, naprawde
chemii nauczylem sie na hyperrealu a miałem 4;p

a tak wogole to jarasz cos?:crazy:
edit: wieczorem sobie posłucham
Czasem jak wypije mocno to ścigane bucha. Ale trawy już z 4 lata nie kupowałem. Zaczeły mi się coraz częściej bad tripy włączać i nawet jak ich nie było to w środku w głowie bylem niespokojny.

Czasem jak wypije mocno to ścigane bucha. Ale trawy już z 4 lata nie kupowałem. Zaczeły mi się coraz częściej bad tripy włączać i nawet jak ich nie było to w środku w głowie bylem niespokojny.
to lepiej nie palic. to wszystko w glowie siedzi albo w maczanym chujstwie. zajaraj z nygusem to cie poczestuje naturalem. ja sobie od wczoraj mojego przenosnego bongosika odkurzylem i faza mega chilloutowa hehe

Po dopalaczach Egzi wspominał, że też miewał jakieś lęki. Zwłaszcza jak nagle tętno rosło do ok 150 i lęk przedzawałowy temu towarzyszył. Mówił, że parę minut to trwało, a potem już relax.

Po dopalaczach Egzi wspominał, że też miewał jakieś lęki. Zwłaszcza jak nagle tętno rosło do ok 150 i lęk przedzawałowy temu towarzyszył. Mówił, że parę minut to trwało, a potem już relax.
nie lepiej zielsko a nie jakies wynalazki? nigdy tego szitu nie palilem

Back