Masta
Vale Tudo Championship
Czasem skrajnie traumatyczne, innym razem nie do końca poważne. Uzależniane, złe przyzwyczajenia, nałogi, zgubne nawyki, obsesje, manie. Zainspirowany kolejną nocną przegraną z kebabem, tudzież Kebapem I Złowrogim postanowiłem założyć swój pierwszy temat. Przyznam, nie wystarcza mi już sam kebab - dojeżdżam się frytkami. Wiem, ze powinienem iść od razu do domu, ale wszystkie drogi prowadzą do Kebabowni. Nie chce wspomagać tureckiego kapitału, ale to jest silniejsze ode mnie, i wiem że jest to złe i niepotrzebne - w nocy powinno się spać a nie wp*#&4^#@ć.
Naj%&#$eś 10k postów na cohones? Ru@$*sz na tinder choć pragniesz prawdziwej miłości? Nie wyjdziesz z domu jak nie podlejesz rzeżuchy? Kłujesz pupę jak Klaudia? Walisz w worek w piwnicy aż bolą nadgarstki? Grasz ciągle w Tumb Rajder? Multikonta podniecają Cię bardziej niż własna żona? Wiesz, że coś się dzieje? Pisz, nie duś tego w sobie, przyznanie się to pierwszy krok do uzdrowienia. Bądź wzwycięzcom.
Naj%&#$eś 10k postów na cohones? Ru@$*sz na tinder choć pragniesz prawdziwej miłości? Nie wyjdziesz z domu jak nie podlejesz rzeżuchy? Kłujesz pupę jak Klaudia? Walisz w worek w piwnicy aż bolą nadgarstki? Grasz ciągle w Tumb Rajder? Multikonta podniecają Cię bardziej niż własna żona? Wiesz, że coś się dzieje? Pisz, nie duś tego w sobie, przyznanie się to pierwszy krok do uzdrowienia. Bądź wzwycięzcom.