TheChosen1
M-1 Global Heavyweight
Dali dupy z rozpiska i tyle w temacie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tez wyszukuje reklam w Krk i nic nie widze albo jestem bez kitu ślepy.Zazwyczaj w państwach w których odbywają sie gale UFC są duże billboardy reklamowe.W tramwajach w Warszawie są non stop reklamy, widziałem też chyba w metrze coś i gdzieś na ulicy
Tez wyszukuje reklam w Krk i nic nie widze albo jestem bez kitu ślepy.Zazwyczaj w państwach w których odbywają sie gale UFC są duże billboardy reklamowe.
[/IMG][/URL]
Nie wiem na co czekają ;) Bilety trzeba sprzedać ;)
Czasami wychodze ale nie za często.Lepiej nie ryzykować aby mi ktoś do.... ;)Wyjdź czasem z domu;) Ja widziałem na Konopnickiej, obok Opolskiej, na Wybickiego i w Okolicy Lublańskiej. Wszystko duże bilboardy.
Czasami wychodze ale nie za często.Lepiej nie ryzykować aby mi ktoś do.... ;)
A na poważnie Opolską nie szybowałem w ostatnim czasie,ale za to konopnicką tak i go nie widziałem na jakiej wysokości jest ?
Masz racje. Mimo tych wszystkich "ubytkow" kazdy kto bedzie na gali przezyje zajebiste emocje i bedzie mial fajne wspomnienia. Nie wyobrazam sobie zeby ktos siedzial na hali z fochem na ryju i prychal co chwila "pff co za rozpiska"...A ja juz mam na to wyjebane. Bilety mam, pociąg mam, hotel mam, jadę do Krakowa, przeżywam bardzo fajna przygodę, poznaję nowych ludzi i jadę na pierwsze UFC w Polsce. Nie chce mi się już (w sumie to nigdy mi sie nie chciało) płakać, ze to karta słaba, że goście słabi. Od nas to nie zalezy, my naszym płaczem nic nie zdziałamy, UFC ma lekko wyjebane na nasz rynek, to niech się później nie zdziwią, ze nasz rynek też lekko wyjebie się na UFC. W każdym razie jadę i będe się tym jarał na żywo. Pozdrawiam.
Moze dlatego ze UFC w Krakowie to nie jest dla mnie jedyna opcja w zyciu na zobaczenie UFCMasz racje. Mimo tych wszystkich "ubytkow" kazdy kto bedzie na gali przezyje zajebiste emocje i bedzie mial fajne wspomnienia. Nie wyobrazam sobie zeby ktos siedzial na hali z fochem na ryju i prychal co chwila "pff co za rozpiska"...
No chyba ze Baran albo @Charles Bronson ;)
Chłopie wiele osób z tego forum było już na 1,2,3...... galach z logiem UFC.Moze dlatego ze UFC w Krakowie to nie jest dla mnie jedyna opcja w zyciu na zobaczenie UFC
PffMoze dlatego ze UFC w Krakowie to nie jest dla mnie jedyna opcja w zyciu na zobaczenie UFC
Nie czuje z tego tytułu jakichś fajerwerków.@Charles Bronson ale jedyna, żeby zobaczyć debiut tej organizacji w Ojczyźnie
Być nie byłem na żadnej, za to akurat jak było pierwsze UFC w Chinach to siedziałem w Azji i była opcja polecieć tanimi liniami zobaczyć galę tylko co z tego jak nikogo nie znałem praktycznie z tej rozpiski. W Stanach jak zwiedzałem też była opcja, tyle, że zabrakło czasu. Na tyle dużo zdarza mi się podróżować, że to nie jest dla mnie jakiś kosmiczny problem polecieć do innego kraju obejrzeć sobie galę, bo byłem i widziałem wiele mniejszych gal lokalnych organizacji.Pff
a ze tak spytam to na ilu galach byles?
Nie czuje z tego tytułu jakichś fajerwerków.
Być nie byłem na żadnej, za to akurat jak było pierwsze UFC w Chinach to siedziałem w Azji i była opcja polecieć tanimi liniami zobaczyć galę tylko co z tego jak nikogo nie znałem praktycznie z tej rozpiski. W Stanach jak zwiedzałem też była opcja, tyle, że zabrakło czasu. Na tyle dużo zdarza mi się podróżować, że to nie jest dla mnie jakiś kosmiczny problem polecieć do innego kraju obejrzeć sobie galę, bo byłem i widziałem wiele mniejszych gal lokalnych organizacji.
Do samej Szwecji można lecieć tanim Wizzairem i niczym się prawie to nie różni od podróży do Wrocławia.
Powiedz mi Charles, po co powtarzasz to już 45 raz? Wszyscy wiemy, że srasz na tę galę i że nie podoba Ci się rozpiska. Tylko po co pisać o tym w co drugim poście?Widzę, że trzeba się silić na średniośmieszne żarciki bo ktoś się nie jara galę tylko dlatego, ze jest logo UFC. Z tegoż samego powodu sram też na Wrestlemanie, która się odbywa w Warszawie w kwietniu.
W galerii krakowskiej na fitness platinium (siłownia) leciał materiał promocyjny gali UFC.
Widzę, że trzeba się silić na średniośmieszne żarciki bo ktoś się nie jara galę tylko dlatego, ze jest logo UFC. Z tegoż samego powodu sram też na Wrestlemanie, która się odbywa w Warszawie w kwietniu.