Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pany mam pytanie. Parking otwierają wcześniej, więc powinna być możliwość zostawienia wozu i np skoczyć sobie do M1 coś wszamać? Dostęp do samochodu jest przez cały czas?
Nie będzie za zimno w samym t-shirtcie na hali? Nie chce wyglądać jak idiota :D
Jeśli masz bilet na dolnych trybunach to spoko na górnych jest trochę zimniej :))Nie będzie za zimno w samym t-shirtcie na hali? Nie chce wyglądać jak idiota :D
Źle mnie zrozumieliście. Mam kupiony bilet parkingowy na halę, tylko chce tam zostawić wcześniej samochód (około 15) i przejść się do M1.Jeśli masz bilet na dolnych trybunach to spoko na górnych jest trochę zimniej :))
Szajs uważaj z tym zostawieniem samochodu pod m1 bo zapewne kolo 14-15 będą już zbierać kasę z parking chyba że pokaże się paragon z zakupu w centrum handlowym. Więc lepiej stawaj pod halą i tam zapłać niż płacić 2 razy.
Dobrze cie zrozumiałem tylko Masu pisał o podjazdach pod M1 gdzie chciałem Ci tylko to odradzic żeby nie zdarli z ciebie kasy. A co do pytania spokojnie tysiąc razy możesz się cofnąć do auta to są przed hala zupełnie niezależne wyjścia na poziom 0 z -1,-2.Źle mnie zrozumieliście. Mam kupiony bilet parkingowy na halę, tylko chce tam zostawić wcześniej samochód (około 15) i przejść się do M1.
Pytałem,czy to będzie jakiś problem dla ochrony i czy mam przez cały czas dostęp do zaparkowanego wozu.
Podchodzisz do kasy nr 2. Pisze "relokacje" mówisz, że chcesz wymienić i gotowe. Oczywiście moja odpowiedź tyczy się tych biletów za 100zł.wymieniał już ktoś te bilety, próbowałem się dodzwonić na infolinie ale niestety czynna od poniedziałku do piątku ;(?
Wymiana obowiązuje tylko te osoby, które dostały maila?Podchodzisz do kasy nr 2. Pisze "relokacje" mówisz, że chcesz wymienić i gotowe. Oczywiście moja odpowiedź tyczy się tych biletów za 100zł.
Co dokładnie?To już 4 miesiące a wydaje się jakby było wczoraj. Tyle się zmieniło...
Prezydent...Co dokładnie?
Panna Moroz przegrała...Co dokładnie?