Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja. :) Jeszcze się zastanawiam, czy autem, czy pociągiem.Kto jedzie z Północy Polski ?
Gdynia?505 km,nie wiem czy pojade,za wczesnie zeby o tym pisac.Sklada sie na to naprawde bardzo wiele czynnikow.
owszem takGdynia?
O normalnej porze. 18? Gala z cyklu Fight Night na fight passieJeszcze ciekawe kiedy się gala zacznie...
Hotel Justyna, 15 minut spacerkiem od Areny. Kaczce polecałem ten hotel. Spał tam i chyba był zadowolony. Zbanowaliście go, więc pewnie nie podzieli się wrażeniami. Jeśli chcesz coś tanio w okolicach centrum to Ibis Budget niedaleko Dworca Głównego. @respect tam nocował podczasz KSW.No dobra, zacznijmy od hoteli. Ktoś poleca coś w pobliżu Kraków Areny z dobrym stosunkiem jakości do ceny? Wolę już teraz myśleć o rezerwacji, bo im dalej w las, tym mniej miejsc będzie.
Ja. :) Jeszcze się zastanawiam, czy autem, czy pociągiem.
Kurwa, a ja sie już jarałem, że obejrzę jutro UFC o normalnej porze.O normalnej porze. 18? Gala z cyklu Fight Night na fight passie
Jutrzejsza gala jest w nocy dlatego, że jest transmitowana na FOX Sports 1. Wszystko pod Amerykanów ;)
@Comber, hotel Justyna? 360zł za pokój dwuosobowy? Poj%*%$ Cię?
Szady chciał blisko Areny i dobry stosunek jakości do ceny, więc mu podałem. Nie określił ceny. Jak chcecie taniej to pytać. Od razu podawać budżet i standard. Dla niezmotoryzowanych polecam hotele w centrum, bo wszędzie blisko. Dla tych z autami już niekoniecznie, bo parkingi hotelowe są drogie, a o miejsce parkingowe ciężko. Od razu mówię, że w hostelach siedzę średnio, ale zawsze coś się pomoże.@Comber, hotel Justyna? 360zł za pokój dwuosobowy? Poj%*%$ Cię?
f. tylko w Krakowie darmowe pokazy broni białej: tasaki, maczety, siekiery itd :PBanik czasowy nie zaszkodzi.
a. z Rynku do Hali jest rzut beretem a do hali dojeżdżają nawet tramwaje.
b. w centrum najesz się na każdą kieszeń, smacznie, tanio, drogo, wykwintnie, chujowo, do wyboru. Coś się poleci
c. KRAKÓW TO NIE RADOM TU JEST CO ROBIĆ W NOCY!!! Miliony angoli nie mogą się mylić.
d. o wiele łatwiej trzeźwo wrócić w nocy z Areny do centrum, niż najebanemu na czworakach z centrum do hotelu niedaleko Areny.
e. złapie cie gastrofaza po gali? w okolicach Areny nie tak łatwo znaleźć żarcie
f. tylko w Krakowie darmowe pokazy broni białej: tasaki, maczety, siekiery itd :p
Osobiście tez wybrałbym centrum. Np. hotel Alexander na Garbarskiej ogarnie się do 160 PLN ze śniadaniem. Świetna lokalizacja.Nie mam zamiaru oszczędzać w to "święto", chociaż na co dzień jestem sknerą - także ceny z hotelu Justyna mnie nie odstraszają. Jeszcze przemyślę opcję @Masu, o poszukaniu czegoś w centrum.