Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No zapasy tragiczne, ale i wolny jest. Niczym nie zagroził Koreańczykowi
Bo ma mocną szczękeAle że nie dał rady go skończyć?![]()
Jak kapelusik jest zdejmowany to chyba było pite przy sobocie

Ale że nie dał rady go skończyć?![]()

Pewnie postawił że walka nie zakończy się przez decyzje.no rzeczywiście największy problem z tym masz hahhahah
no nie wyrabiam z takimi typami
wygrał łatwo a temu mało![]()

Stawiałem Knighta. Po prostu jestem rozczarowany poziomem walki i tym, że Jung nie potrafił skończyć bezbronnegok rozłożonego jak naleśnik Knighta.no rzeczywiście największy problem z tym masz hahhahah
no nie wyrabiam z takimi typami
wygrał łatwo a temu mało![]()

Nie pij tylehahaha ja pierdole, najpierw na live dałem 300 na Saldane w 1r po 1.65 (do wygrania 135), a potem przypadkiem kliknąłem 200 że walka nie zakończy się na punkty (jebany skok palca na myszce) już myślałem, że jestem 500 w plecy, ale tylko 65
nie wiem czy się cieszyć czy płakać![]()
, bo kolejne skoki mogą być zabójcze.To właśnie na trzeźwo a Griffin to wygrał :)Nie pij tyle, bo kolejne skoki mogą być zabójcze.
Co do walki ja punktowałem dla Griffina, choć 1 runda bliska.
Jak walka nie wypadnie to Tank Shore wygrywa w cuglach z Azure. 30-27 najmniej.
Gram go od początku w UFC. Kurs dla mnie bomba. Zerowe zagrożenie w stójce i parterze![]()

Split był. Moim zdaniem 2 runda dla Azure, 1 i 3-cia Shore.Nawet wynik przewidziałem hahahaha![]()
Druga taka bliska była, naciągnięta dla Azure niech będzie ale punktacja 29-28 dla niego to tragediaSplit był. Moim zdaniem 2 runda dla Azure, 1 i 3-cia Shore.
Split był. Moim zdaniem 2 runda dla Azure, 1 i 3-cia Shore.

Chwila odpoczynku z nerwami, przerwa na drinka i wracamy na Gamera