Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A Zhang z Rose to co?Nie przypominam sobie, by jakas Chinka w UFC byla znokautowana w ostatnich latach, to twarde i charakterne mikroboty
Rose bije jak chłop. Największe fatherfuckery z nią padały na deskiA Zhang z Rose to co?
Króciutko wyjaśnionyA Zhang z Rose to co?

A Zhang z Rose to co?
Króciutko wyjaśniony![]()

Wiadomo, ze są mało prawdopodobne żeby przed czasem Marina wygrała z Chinka, ale w jej wykonaniu to całkiem możliwe.
Ależ zabolały te żebry widzę. Króciutki lont szkraba .
Wyleciało mi to z głowy ko Rose, nadal podtrzymuję, że Chinki są piekielnie twarde.
Nic nie zabolało po prostu odbiłem piłeczke multikontowy smyku.
Ależ zabolały te żebry widzę. Króciutki lont szkraba .
Wyleciało mi to z głowy ko Rose, nadal podtrzymuję, że Chinki są piekielnie twarde.

Kogo gramy?Nic nie zabolało po prostu odbiłem piłeczke smyku.![]()

Też chciałbym wiedziećKogo gramy?![]()

Kolba przed czasem 3.40Też chciałbym wiedzieć![]()

CzekamyJa mam już ciekawe kąski na tą gale![]()

Moim zdaniem to nie najlepszy bet zważywszy na wysokość kursu, Covington bez bjj i bez nokautującego uderzenia, myślę że jedynie jakaś kontuzja przy wymianach grapplingowych mogłaby sprawić że ten zakład zakończy się powodzeniem. Masvidal trudny do skończenia a tu w dodatku będzie walczył też o honor. Oczywiście nie odradzam bo czasami zdarza mi się pomylić, wyrażam tylko jak ja to widzę.Kolba przed czasem 3.40![]()
Covington przez decyzje.Moim zdaniem to nie najlepszy bet zważywszy na wysokość kursu, Covington bez bjj i bez nokautującego uderzenia, myślę że jedynie jakaś kontuzja przy wymianach grapplingowych mogłaby sprawić że ten zakład zakończy się powodzeniem. Masvidal trudny do skończenia a tu w dodatku będzie walczył też o honor. Oczywiście nie odradzam bo czasami zdarza mi się pomylić, wyrażam tylko jak ja to widzę.
Jak?Covington przed czasem zdecydowanie
Najpierw umeczy Masa zapasami a pozniej zasypie gradem ciosowJak?

Czyli widzisz tu finisz przez GNP?Najpierw umeczy Masa zapasami a pozniej zasypie gradem ciosow![]()
imo lepiej FDGTD po @2.05 lub under 4.5 @2.20, bezpieczniejsze opcjeKolba przed czasem 3.40![]()
Mozliwe, jak Mads upadnie to Kolba raczej nie przepusci, w druga strone bardziej prawdopodobne ze Kolba przetrwa - w poprzednich walkach widzialem ze wie jak sie ochronic w kryzysie.Czyli widzisz tu finisz przez GNP?

Puściłbym że walka zakończy się decyzją ale kurs za słaby a nóż Jorge wyczaruje jakieś kolanko gdy Kolba zejdzie po nogi, wszak ma w tym doświadczenie.Mozliwe, jak Mads upadnie to Kolba raczej nie przepusci, w druga strone bardziej prawdopodobne ze Kolba przetrwa - w poprzednich walkach widzialem ze wie jak sie ochronic w kryzysie.
Chociaz tak na dobra sprawe typ nie do gry![]()
Gram :) Chociaz po tym co zobaczylem z Tybura bede sral w gaciePuściłbym że walka zakończy się decyzją ale kurs za słaby a nóż Jorge wyczaruje jakieś kolanko gdy Kolba zejdzie po nogi, wszak ma w tym doświadczenie.
Z wyższych kursów fajnie wygląda Hardy przez ko/tko @3.75

Spivak nie jest głupi i dobrze wie, że jedyną szansą Hardego jest TKO/Ko w 1 rundzie, max w drugie, dlatego pójdzie od razu po nogi gdzie wymęczy go i w ostateczności być może podda. W 1 rundzie jak Spivak wymęczy go na glebie to Hardy już na oparach pojedzie. Spivak to bierze.Gram :) Chociaz po tym co zobaczylem z Tybura bede sral w gacie![]()
Zgodze sie to jeden ze scenariuszySpivak nie jest głupi i dobrze wie, że jedyną szansą Hardego jest TKO/Ko w 1 rundzie, max w drugie, dlatego pójdzie od razu po nogi gdzie wymęczy go i w ostateczności być może podda. W 1 rundzie jak Spivak wymęczy go na glebie to Hardy już na oparach pojedzie. Spivak to bierze.
ale Misiu Polarny juz wylapywal w pierwszej rundzie a wiadomo jaki styl ma przyglupŻe wygra w 1 rundzie @6.0 im dalej w las tym ciężej będzie mu znokautować też niezła opcja chociaż myślę, że Spivak wygraPuściłbym że walka zakończy się decyzją ale kurs za słaby a nóż Jorge wyczaruje jakieś kolanko gdy Kolba zejdzie po nogi, wszak ma w tym doświadczenie.
Z wyższych kursów fajnie wygląda Hardy przez ko/tko @3.75
Tak jak napisał wyżej @Kratta dobra opcją jest również że Hardy wygra w 1rundzie @6.00 bo w późniejszych rundach będzie o to ciężko z uwagi na legendarne inhalatorowe kardio Hardy'ego.Gram :) Chociaz po tym co zobaczylem z Tybura bede sral w gacie![]()
Nie zapominaj o łokciach które są bardzo użyteczne przy próbach sprowadzeń czy uderzeniach za ucho, przy eksplozywności (1runda) i ciężkich karabinach amerykanina to że naruszy Spivaca przy próbach zapaśniczych taką techniką to jak najbardziej prawdopodobny scenariusz tym bardziej że w podobny sposób odprawił już Adamsa.Spivak nie jest głupi i dobrze wie, że jedyną szansą Hardego jest TKO/Ko w 1 rundzie, max w drugie, dlatego pójdzie od razu po nogi gdzie wymęczy go i w ostateczności być może podda. W 1 rundzie jak Spivak wymęczy go na glebie to Hardy już na oparach pojedzie. Spivak to bierze.