Masta
Vale Tudo Championship
A Conorowi nie zmienia się przeciwnik na kompletnie innego stylistycznie na 10 dni przed i nie walczy pierwszy raz w 77.wszystko to samo co było w pierwszej walce oprócz tego, że Nate ma pełny obóz przygotowawczy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A Conorowi nie zmienia się przeciwnik na kompletnie innego stylistycznie na 10 dni przed i nie walczy pierwszy raz w 77.wszystko to samo co było w pierwszej walce oprócz tego, że Nate ma pełny obóz przygotowawczy
Dobra, dobra lepiej być przygotowanym na innego niż być w ogóle nieprzygotowanym.Z resztą sam miał kilku przeciwnijów do wyboru.Jak Conor nie walczył w 77 to się wagą nie katował, a i Diaz w 77 sobie nie radził, Conor na piórkową jest przerośnięty, także...A Conorowi nie zmienia się przeciwnik na kompletnie innego stylistycznie na 10 dni przed i nie walczy pierwszy raz w 77.
Nie wiem jak się do tego odnieść, to jest zbyt głębokie.Dobra, dobra lepiej być przygotowanym na innego niż być w ogóle nieprzygotowanym.
Co to ma do rzeczy, że miał do wyboru. Zmienił się ten z którym miał walczyć. Wybrał tego, który medialnie w tej sytuacji był najlepszą opcją. Na pewno Cerrone albo Ferguson warunkami i stylistycznie byliby bliżsi RDA.Z resztą sam miał kilku przeciwnijów do wyboru.Jak Conor nie walczył w 77 to się wagą nie katował, a i Diaz w 77 sobie nie radził, Conor na piórkową jest przerośnięty, także...
Masz już może na jakimś buku już kurs na FOTN? Ja znalazłem tylko na jakimś amerykańskim po 2.75, ale oczywiście nie przyjmują rejestracji od ludzi z Polski, a jestem niemal pewny, że ta nagroda padnie właśnie w ME.
Biorąc pod uwagę szanse na wejście, to taki bardziej trypel niż tripel. Ale i tak jesteś bestią michiDobra:Cowboy+Magny+Diaz poszło
Nie kracz, będzie dobrzeBiorąc pod uwagę szanse na wejście, to taki bardziej trypel niż tripel. Ale i tak jesteś bestią michi
YOLO!Nie kracz, będzie dobrze
Nie kracz, będzie dobrze
samowykluczenieDobra:Cowboy+Magny+Diaz poszło
Nie kracz!samowykluczenie
Niech kracze, ja gram Larkina i Storyego.
Ale wiesz, że Story tego nie wygra?
Wczoraj brat, dziś Judasz.
Judek też może być bratem, bo braci się nie traci.
Larkin spoko, ale Cerrone jest za mocny, Story nie da rady.Judek też może być bratem, bo braci się nie traci.
ALE JAK WOLISZ BYĆ W #TEAMMICHI TO PROSZĘ BARDZO BRUTUSIE.
Jeszcze hajpuj Magnyego.
Jakiś problem?Judek też może być bratem, bo braci się nie traci.
ALE JAK WOLISZ BYĆ W #TEAMMICHI TO PROSZĘ BARDZO BRUTUSIE.
Jeszcze hajpuj Magnyego.
Zostawisz to tak?Jakiś problem?
Ja tyle daje na Diaza przez tko z tym, że unibet dał mi limit 420zl na taki zakład, więc czekam na kursy od bookmaker/betcris bo 365 chyba nie daje opcji na 1 metodę skończenia (jeśli wystawi to tam postawię).Za drobne poszło
Odważnie :)Za drobne poszło
Nie tyczy się to tylko gal. Sprawdź betclica i expekta, oni to mieliSą gdzieś jeszcze w tych serwisach takie promocje, że 200zł bez ryzyka dla nowych użytkowników czy coś w tym stylu?
Bo bym puścił Nate i AJ.
Tylko wygrana Conora przez decyzję.Odważnie :)
W skład wchodzi tylko decyzja czyli pełen dystans i tko?
Ko się nie tyczy?
Dobrze rozumiem?
To słaby interes.Tylko wygrana Conora przez decyzję.