Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak patrząc na to co wypisywałeś o Conorze przez ostatnie 2 miesiące to trochę beka z twoich kuponów, lecisz w chuja trochę :DDobra, ostatnia wrzuta kuponów bo zakład przegrany o przerwę na forum do października.
Miniatury wklejam bo nie chce mi się zmniejszać.
tu był kupon w dupę (Nate 4 i 5 runda)
View attachment 3967
tu był zakład, że Diaz zada więcej znaczących ciosów i 20 euro do przodu
View attachment 3968
tu już było spoko
View attachment 3969
a tu zajebiście
View attachment 3970
jeśli dobrze liczę to będzie jakoś 5200 do przodu, ale pewnie z przewalutowaniem zejdzie na trochę ponad 5000, więc i tak spoko.
Beka bo? Od kiedy w bukmacherce kieruje się "sercem"? Co za głupota.Tak patrząc na to co wypisywałeś o Conorze przez ostatnie 2 miesiące to trochę beka z twoich kuponów, lecisz w chuja trochę :D
@Atis dopiszę sobie 1 dzień kary gratis, ale chce wyjaśnić tę sprawę.Tak patrząc na to co wypisywałeś o Conorze przez ostatnie 2 miesiące to trochę beka z twoich kuponów, lecisz w chuja trochę :D
moglbys chociaz miec pozwlenie na bukmacherke kurwunia, bo jestes jedna z osob, od ktorej kradne typy@Atis dopiszę sobie 1 dzień kary gratis, ale chce wyjaśnić tę sprawę.
Od pewnego czasu robie "zabezpieczenie" na mojego faworyta. Pomimo pisania obszernych postów jak to Lawler zniszczy Woodleya i tak puściłem coś na KO w 1 rundzie @10 na Tyrona i dzięki temu wyszedłem na lekki plus, a nie duzo w plecy.
To samo było w Conorem.
Nie lubię go i Diaz tko planowałem od 2 miesięcy chyba żeby zagrać, ale jak pomyślałem, że mam zostać z ręką w nocniku po gali to pogram tego Irlandczyka naszego.
W kursie 2.0 przez tko nie widziałem specjalnie okazji, ale gdy na 5dimes zobaczyłem decyzję po 9.30? Poszło z Codym od razu.
Na unibecie po wygranej Lobova postawilem o 3 w nocy 100 na decyzję Conora i łącznie chyba 100 na tko w rundach dla Diaza (są godziny postawienia zakładów na kuponach).
Ale tak jak mówi Mat - można kogoś lubić lub nie, ale w bukmacherce sentymenty odchodzą na drugi plan.
Nawet na Conora z Aldo bym postawił choć wiadomo komu kibicuję.
Nie przywołujcie mnie Panowie bo chce ten zakład dopełnić do końca, a nie ukrywam, że latwo nie jest :D
Tu nie chodzi o to kogo ty tam lubisz czy nie lubisz, tak jakoś zapamiętałem co tam pisałeś w swoich "obiektywnych" analizach dotyczącej walki Conora i tam jedynie dawałeś mu szansę w 1-2 rundzie, kondycyjnie miał nie mieć szans dociagnąć do decyzji a co dopiero ją wygrać a tu proszę 3 stówki na to postawiłeś :D Tam też na konkurencyjnym forum lata gość z nickiem Ruthless i się zastanawiam czy to nie ty przypadkiem bo też napisał takie coś "Nate serio musiałby stać bez ruchu żeby przegrać z nim przez decyzję." To ty czy jakiś inny gostek? ;d@Atis dopiszę sobie 1 dzień kary gratis, ale chce wyjaśnić tę sprawę.
Od pewnego czasu robie "zabezpieczenie" na mojego faworyta. Pomimo pisania obszernych postów jak to Lawler zniszczy Woodleya i tak puściłem coś na KO w 1 rundzie @10 na Tyrona i dzięki temu wyszedłem na lekki plus, a nie duzo w plecy.
To samo było w Conorem.
Nie lubię go i Diaz tko planowałem od 2 miesięcy chyba żeby zagrać, ale jak pomyślałem, że mam zostać z ręką w nocniku po gali to pogram tego Irlandczyka naszego.
W kursie 2.0 przez tko nie widziałem specjalnie okazji, ale gdy na 5dimes zobaczyłem decyzję po 9.30? Poszło z Codym od razu.
Na unibecie po wygranej Lobova postawilem o 3 w nocy 100 na decyzję Conora i łącznie chyba 100 na tko w rundach dla Diaza (są godziny postawienia zakładów na kuponach).
Ale tak jak mówi Mat - można kogoś lubić lub nie, ale w bukmacherce sentymenty odchodzą na drugi plan.
Nawet na Conora z Aldo bym postawił choć wiadomo komu kibicuję.
Nie przywołujcie mnie Panowie bo chce ten zakład dopełnić do końca, a nie ukrywam, że latwo nie jest :D
Nie chce łamać reguł zakładu, ale odpiszę dla świętego spokoju.Tu nie chodzi o to kogo ty tam lubisz czy nie lubisz, tak jakoś zapamiętałem co tam pisałeś w swoich "obiektywnych" analizach dotyczącej walki Conora i tam jedynie dawałeś mu szansę w 1-2 rundzie, kondycyjnie miał nie mieć szans dociagnąć do decyzji a co dopiero ją wygrać a tu proszę 3 stówki na to postawiłeś :D Tam też na konkurencyjnym forum lata gość z nickiem Ruthless i się zastanawiam czy to nie ty przypadkiem bo też napisał takie coś "Nate serio musiałby stać bez ruchu żeby przegrać z nim przez decyzję." To ty czy jakiś inny gostek? ;d
Wiesz dla mnie ogólnie dziwne jest robić kontre na zakłąd który nie ma szansy wejść. Ogólnie fajnie że skontrowałeś w taki sposób hajs się zgadza chociaż nie powiem że mnie wkurwiałeś trochę ze swoimi hejtami na króla i nie powiem że buźka się ucieszyła jak się pomyślało ile hejterków ujebało hajsy.
I sory że wyrwałem cię z banicji, jak napisałem 1 posta to nie widziałem że w taki zakład się wjebałeś