Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pierdolę kurwa kill me
Po Hamburgu można mnie odjebać serioMichi ma WINCYJ zyc niz kot. Co tydzień umiera
Wiekszej ameby umyslowej to forum nie widzialo od poczatku istnienia.Po Hamburgu można mnie odjebać serio
No co wkurwiony jestem, Diaz przepierdolił, ja znowu przepierdoliłem.Żebym tylko kupony przepierdalał...Wiekszej ameby umyslowej to forum nie widzialo od poczatku istnienia.
Zastanow sie co tu wypisujesz baranie, a potem wroc. Odjebac? Serio? Wez wyjdz na dwor, pogadaj z kims bliskim albo psychologiem, bo zle skonczysz w niedalekiej przyszlosci z takim podejsciem do zycia.No co wkurwiony jestem, Diaz przepierdolił, ja znowu przepierdoliłem.Żebym tylko kupony przepierdalał...
Chuj tam, nie zjem trzech obiadów najwyżej.5zł to dosyć spora stawka, duże ryzyko :D
Żałuje, że nie postawiłem nic na tą galę. Tak taśma za 20-30zł dałaby mi spory zysk, bo w typerze większość trafiłem, ale nie lubię ryzykować jeśli chodzi o pieniądze.Chuj tam, nie zjem trzech obiadów najwyżej.
Ja to wykluczyłem się wszędzoePrzegrałem 5 zyla na głupiej taśmie. Nie miałem pomysłu na tę galę.
Pozdro @michi972 obstawimy coś wierzę!
nie stawiam ani underów ani overów.@kiras, to Ty byłeś?
Taka troche nierownosc michiego, nie rob tego Puczi :DDopiero zobaczyłem występ Larkina.
Kurwa, co za rzeźnik, takiego wpierdolu sam się nie spodziewałem.
Aż trudno mi pomyśleć, jak zajebisty jest Tumenow, który przez 10 minut robił z Lorenzem praktycznie, co chciał.
W tej walce z Larkinem to akurat nie pokazal nic to byla pierdolona kradzien Larkin to wygral wtedyDlaczego? Ja od dawien dawna hajpuję Tumenowa (dzięki @Bolt) i podczas zlotu zeszłego roku mówiłem, że według mnie gość zlałby Lawlera. Gość ma problemy z zapaśnikami, ale strikerów to on niszczy (Larkin, Jouban).
W tej walce z Larkinem to akurat nie pokazal nic to byla pierdolona kradzien Larkin to wygral wtedy
Pierdolę kurwa kill me
Jeżeli tak to najwcześniej za 3 miesiące, pierdolę to
Pozdro michi, wygramy coś jeszcze kiedyś wierzę!
A już nie chce mi się strzępić klawiaturyTaka troche nierownosc michiego, nie rob tego Puczi :D
Dobra, ostatnia wrzuta kuponów bo zakład przegrany o przerwę na forum do października.
Miniatury wklejam bo nie chce mi się zmniejszać.
tu był kupon w dupę
View attachment 3967
tu był zakład, że Diaz zada więcej znaczących ciosów i 20 euro do przodu
View attachment 3968
tu już było spoko
View attachment 3969
a tu zajebiście
View attachment 3970
jeśli dobrze liczę to będzie jakoś 5200 do przodu, ale pewnie z przewalutowaniem zejdzie na trochę ponad 5000, więc i tak spoko.