Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Betsson/Betsafe ma zły termin, bo ta walka została przeniesiona. Mogą anulować ten zakład właśnie z tego powodu.Condit za 1.9
dlatego lepiej grać na pinnacle po 1.94Betsson/Betsafe ma zły termin, bo ta walka została przeniesiona. Mogą anulować ten zakład właśnie z tego powodu.
Dzieki. Ale betsafe dał ciałaBetsson/Betsafe ma zły termin, bo ta walka została przeniesiona. Mogą anulować ten zakład właśnie z tego powodu.
Może tylko przełożą. Najlepiej dowiedzieć się od nich.Dzieki. Ale betsafe dał ciała
musiało mi umknąć ;) tak czy siak wiadomo co z nim zrobić. Lobov to siet.nie no, to juz dawno bylo wiadomo, chyba nawet tutaj bylo info
Nie zdziwie się jak Cerrone przegra przez decyzję, ale nie ruszam tej walki.Poszło już:
15 na Diaza po 2,0
10 na Diaza po 2,1
5 na Diaza przed czasem 2,75
Pewnie jeszcze dorzucę Kowboj+Rumble. Cerrone wydaje mi się mocnym faworytem i kurs sięgający 1,6 wygląda bardzo ładnie. Czekam jeszcze na kurs na Larkina.
Cody,może Casey i pewnie Avila - Lobov jest chuja wartyDiaz 2,10 na 1,95 spadł, za to Rumble i Cowboy skoczyli.Kurna na resztę kursów czekam
Macie jakieś plany z tego co jeszcze nie wystawione?
Co myślisz o Hyun Gyu Limie, Penington?Cody,może Casey i pewnie Avila - Lobov jest chuja warty
nie ruszam bo zestawienia z dupyCo myślisz o Hyun Gyu Limie, Penington?
Ten rywal Meansa ktoś coś wie o typie?
Dlatego ode mnie leci Diaz tko (dobrze, że postawilem jak bylo @7 na unibet) i jakiś sztos kupon.Haha ogladam te vlogi z maclife i widze Conor gazuje jak zwykle. Cos czuje ze to bedzie powtorka z poprzedniej walki bedzie obijal Diaza przez 1-2 rundy wygazuje potem Nate podkreci tempo i dojedzie w stojce Conora albo jakis Sub.
piszesz serio,czy żartujesz ? czemu Lobov ma to wygrać ? przecież jest chujowyPewex gali: Lobov przez KO/TKO.
Na pewno beke sobie robi. Avila jest od Diazów, więc stawiam w ciemno, że ma dobry boks, parter i charakter do walki.piszesz serio,czy żartujesz ? czemu Lobov ma to wygrać ? przecież jest chujowy
Lobov walczy o życie a Avila jako debiutant będzie miał większą motywacje w dodatku ,że Artem ma z górki w UFC i jest ziomkiem Conora.Na pewno beke sobie robi. Avila jest od Diazów, więc stawiam w ciemno, że ma dobry boks, parter i charakter do walki.
A Lobov jest po prostu chujowy jak piszesz.
Serio. W pierwszej, maksymalnie drugiej rundzie wjedzie rosyjski młot i Lobov będzie miał pierwsza wygraną w UFC.piszesz serio,czy żartujesz ? czemu Lobov ma to wygrać ? przecież jest chujowy
Przemyśl to dobrze.Myślę nad Diaz+Cerrone+Johnson