J-Son
Nadworny grafik
Ja będę oglądał na niemieckim ZDF, bo podobno nie zakodują EURO.Tak z ciekawości, wykupił ktos z was te dodatkowe kanały na wszystkie mecze ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja będę oglądał na niemieckim ZDF, bo podobno nie zakodują EURO.Tak z ciekawości, wykupił ktos z was te dodatkowe kanały na wszystkie mecze ?
Ja dziś zdecyduję. Ale raczej tak.Tak z ciekawości, wykupił ktos z was te dodatkowe kanały na wszystkie mecze ?
ja mam na ipli zakupione ale @JanuszWanZant starszy ze nie bedzie dzialalo i takTak z ciekawości, wykupił ktos z was te dodatkowe kanały na wszystkie mecze ?

ja tak.Tak z ciekawości, wykupił ktos z was te dodatkowe kanały na wszystkie mecze ?
Tak z ciekawości, wykupił ktos z was te dodatkowe kanały na wszystkie mecze ?

Śmichy-chichy, mama Ci wykupiła, a tata już przyszykował 7 butelek 12-letniej single malt na wszystkie mecze Polaków

Po takich gowniarzy to sie nawet nie schylam12-letniej single malt

w NC+ też tak jest. Trzeba przedłużyć umowę na 2 lata.Jest chyba jeszcze opcja przedłużenia umowy z Cyfrowym Polsatem o 2 lata. Wtedy Polsat Sport 2 i 3 dostępne bez dodatkowych opłat.
Ja będę oglądał na niemieckim ZDF, bo podobno nie zakodują EURO.
Raz na ZDF trafiłem na mecz Bayernu, ale chyba 1 lub 2. kolejka. Potem już faktycznie nie było.skąd to info? Liga mistrzów też tam miała lecieć, a zamiast tego puszczali jakieś filmy.
Z Ligą Mistrzów na ZDF jest tak że transmitowane są tylko mecze niemieckich drużyn.skąd to info? Liga mistrzów też tam miała lecieć, a zamiast tego puszczali jakieś filmy.
dokładnie, mógł Nawałka go powołać do tego arłamowa chociaż, do szerokiej kadry, odbudował się Wolski w Wiśle, tak jak Starzyński w Lubinie.troszke szkoda, ze wolski w takiej sytuacji nie pojechal, bo forma byla i chujnia, ze wszolek wypadl. nie ma u nas w lidze zadnych skrzydlowych?
Ale oczywiście to nasi janusze najgorsi![]()

Ojjjj.... Dosłownie przed chwilą podczas treningu reprezentacji Polski kontuzji doznał Grzegorz Krychowiak. Widać było problem z kostką. Przy naszym zawodniku od razu pojawili się lekarze reprezentacji Polski. Będziemy czekać na więcej informacji z La Baule.
To jest właśnie polska reprezentacja. Jeden wypada i już jest dramat, bo jest nie do zastąpienia. Jedyny wyjątek to bramka. Znowu będzie, że najlepszym Polakiem na boisku będzie bramkarz
Tak.Polsat pokazuje otwarcie?
Tak.Polsat pokazuje otwarcie?
Każda reprezentacja ma jakiś kręgosłup, normalne. Poza tym z Krychą ok.To jest właśnie polska reprezentacja. Jeden wypada i już jest dramat, bo jest nie do zastąpienia. Jedyny wyjątek to bramka. Znowu będzie, że najlepszym Polakiem na boisku będzie bramkarz
![]()
Każda reprezentacja ma jakiś kręgosłup, normalne. Poza tym z Krychą ok.
Bez przesady, nie ma takiej tragedii na srodku pomocy. W innych reprezentacjach wcale nie jest tak bardzo kolorowo jak piszesz.Z tym, że w przypadku większości innych reprezentacji jest jakieś zastępstwo dla podstawowego "kręgosłupa". U nas wygląda to tak, że albo "wszystko", albo "nic". Brakuje nam klasowych zmienników. Pierwszy skład mamy bardzo solidny, ale już ławka to trochę lipa.