yonigga
Weed Master
czy cos pierdolnie w czasie mistrzostwW sensie na zawał zejdzie z wrażenia?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
czy cos pierdolnie w czasie mistrzostwW sensie na zawał zejdzie z wrażenia?![]()

nie bij nikogo tylkoMiałem oglądac mecz, kumpel dzwoni. Ide na balety. Pozdro pany, pije wasze zdrowie. I Polski

tylko kolumbijski katarDavid z Getta nacpany?![]()

ja już przełączyłem na TVP,Jak sie jakość nie zmieni to ide do TVP
na ipli zajebiscie slychacja już przełączyłem na TVP,

Chciał być jak wujek PopusBorek przez Skype'a chyba komentuje, żegnaj polszmacie.
a ty wogole pamiętasz co było w 88? ile ty masz lat?Od 1988 nie było na żadnej dużej imprezie sportowej klimatycznego otwarcia

W sumie Londyn dawał jeszcze radęOd 1988 nie było na żadnej dużej imprezie sportowej klimatycznego otwarcia,
Jak dobrze kojarzę to z jednego rocznika jesteśmya ty wogole pamiętasz co było w 88? ile ty masz lat?![]()

80 tez jesteś?Jak dobrze kojarzę to z jednego rocznika jesteśmy![]()
ja to dopiero pamiętam mecze od 94 
Otwarcie? Poważnie? Nikogo.W sumie Londyn dawał jeszcze radę
Ojciec mnie budził o 3 i oglądaliśmy lekką w Seulu.80 tez jesteś?ja to dopiero pamiętam mecze od 94
![]()
Tak, obraz też słabonie tylko audio ale też chyba ogólna jakość transmisji na polsacie gorsza, też tak macie ???
W typerze 2:0 dałem. Ale jestem za Rumunią :)jaki wynik obstawiacie? ja 3:0 dla zabojadow
toć przecież ja wygram typera haha :) ale borek to chyba pod wodą jest :/jutro się odegrasz nie dygaj![]()
a nikola czauczesku to co?Jebać punkty za typera. Niech będzie 4-0 dla potomków Vlada Palownika!

Nikola nie wbijał. Jemu wbilia nikola czauczesku to co?![]()