Khebabib
Bellator Heavyweight
Patrzac po kontuzjach i ostatnich meczach wole nastawic sie na takie wyniki i byc przyjemnie zaskoczony :D
Zdrowe podejście. Lepiej jak zaskoczenie jest miłe niż niemiłe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Patrzac po kontuzjach i ostatnich meczach wole nastawic sie na takie wyniki i byc przyjemnie zaskoczony :D
Nie wiem czy pamiętasz Real Madryt w 2005 roku... Też mieli gwiazdy (Ronaldo, Zizou, Beckham, R. Carlos) i skończyli Ligę Mistrzów na 1/16W każdej formacji mamy liderów wartych gruby hajs, o których biją się najlepsze kluby Europy...
Indywidualności trzeba scalić w zespół.Coś w tym jest... Eurowizję też wygraliNie chcę nic mówić, ale chciałbym powiedzieć, że jest taka ciekawa prawidłowość. Mianowicie dość często bywa tak, że kraj z problemami okazuje się niespodzianką. Trudno powiedzieć, by niespodzianką był awans Ukrainy. Popatrzmy na tegoroczną ligę europejską, osłabiony Szachtar dowlókł się do półfinału. Rok temu Dnipro w finale odpadło.
Jeśli dla kogoś sędziowie mają przychylniej gwizdać, to na pewno takim krajem będzie Ukraina.

Stawiam w ciemno, że o ile Ukraina nie przegra w grupie wszystkich meczy, to dojdzie do ćwierćfinału i odpadnie z Francją/Niemcami.Coś w tym jest... Eurowizję też wygrali![]()
podpisuje się pod tym w 100 % mieć gwiazdy to jedno, a poukładać je żeby razem tworzyły kolektyw to drugie.Indywidualności trzeba scalić w zespół.
wejdzie na boisko i kopnie sie w glowe wtedy lapie kontuzjeMoże Pazdan złapie jeszcze kontuzje ?

1,01 :Djakby to byly ms i gral suarez, to kurs wynosilby 3.00
a to najgorsze co dla reprezentacji może być .... Myślałem , że ostatnie wyniki coś zmienią , ale chuj ....W ostatnich dniach mam wrażenie że dziennikarze zaraz poinformują o gęstości kupy Lewandowskiego, dziurawej skarpetce Milika i o tym że w czasie spaceru w Le 'Bóle' spadła szyszka. Balon pompowany koncertowo, treningi LIVE na Polsat Sport News, Kołtoń odlatuje jak zawsze.
Moje typy:
Polska - Irlandia 2-0
Polska Niemcy 1-1
Polska - Ukraina 1-0
![]()
jedyne wytłumaczenie to pieniądz, Polsat zainfestował i liczy że poza meczami kadry dużo ludzi kupi mistrzostwa na dodatkowych kanałach.a to najgorsze co dla reprezentacji może być .... Myślałem , że ostatnie wyniki coś zmienią , ale chuj ....
ja tam oglądam za free w willi u @mat01 . Już czekam na tą szkocką łychejedyne wytłumaczenie to pieniądz, Polsat zainfestował i liczy że poza meczami kadry dużo ludzi kupi mistrzostwa na dodatkowych kanałach.

Pojebało ich? Dobrze, że nie oglądam TV....
JedrzejczykDla mnie zawodnik nie do zastąpienia na LO.
Jędza w meczu z Holandią udowodnił że na PO jest dużo lepszy. Mimo to z braku laku wolał bym go niż Wawrzyniaka na LO.Jedrzejczyk
No ale PO ma zapewnione Piszczek, nie oszkujmy sieJędza w meczu z Holandią udowodnił że na PO jest dużo lepszy. Mimo to z braku laku wolał bym go niż Wawrzyniaka na LO.
Zdecydowanie.No ale PO ma zapewnione Piszczek, nie oszkujmy sie
Pazdan

Wolałbym Salamona, ale znając Nawałkę zagra Pazdan albo Cionek.